Metroyu çıplaklar bastı

ABD'de her sene geleneksel olarak yapılan metro etkinliğine bu sene yine birçok kişi katıldı.

08 Ocak 2018 Pazartesi 12:02
Metroyu çıplaklar bastı






Metroyu çıplaklar bastı

   ABD'de her sene geleneksel olarak yapılan metro etkinliğine bu sene yine birçok kişi katıldı.ABD’de geleneksel 'Pantolonsuz Metro Yolculuğu' etkinliğinin 17’incisi gerçekleştirildi. 'Improve Everywhere’ grubunca New York’ta düzenlenmeye başlanan ve dünya genelinde onlarca kente yayılan etkinlik bu yıl da yoğun ilgi gördü.New York’ta eksi 10 derece soğuğa aldırmayan eylemciler, etkinlikten haberi olmayanların şaşkın bakışları altında metroda pantolonlarını çıkarmaya başladı.

   

    Yolculuklarını yarı çıplak şekilde sürdüren çıplak eylemciler, daha önce belirlenen istasyonlarda inip başka trenlere binerek daha çok insanın dikkatini çekti.Manhattan, Brooklyn, Bronx, Queens semtlerinde, New York’u etkisi altına alan soğuk havaya aldırmadan değişik meydanlarda buluşan gönüllüler, gruplar halinde değişik metro hatlarına bindikten sonra yolcuların şaşkın bakışları altında pantolonlarını çıkarıp çantalarına yerleştirdi.Yarı çıplak eylemciler, olağandışı hiçbir şey yokmuş gibi davranırken, eylemden haberi olmayan yolcular ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.Eylemciler, kendilerine yöneltilen sorulara, "Pantolonumu giymeyi unuttum" "Küresel ısınmayı protesto ediyorum", "pantolonum ıslandı, çok üşüdüm, çıkardım" gibi ilginç ve esprili yanıtlar verdi.

Posta

Anahtar Kelimeler:
ABDMetroçıplaklar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.