Müge Anlı'nın şımarıklıgı sağlık çalışanlarını isyan ettirdi

Kullandığı aracında kendisine migren iğnesi yapılması için ısrar eden Müge Anlı'nın bu talebi geri çevrilince, elindeki ekran gücünü kullanarak doktorları hedef aldı.

30 Mart 2020 Pazartesi 21:38
Müge Anlı'nın şımarıklıgı sağlık çalışanlarını isyan ettirdi







Müge Anlı'nın şımarıklıgı sağlık çalışanlarını isyan ettirdi



ATV'nin ünlü ekran yüzü Müge Anlı'nın migren iğnesini aracında yaptırma girişimi doktorlar tarafından reddedilince intikamını kendi programında aldı. Sağlık çalışanlarına karşı çirkin sözler sarfeden ünlü sunucunun Tatlı Sert programı binlerce sağlık çalışanının tepkisine neden oldu.

Ayağına doktor çağıran, aracında iğne yaptırmasının sağlık açısından mümkün olmadığını kendisine izah eden doktorları hedef gösteren Müge Anlı'ya sosyal medyadan tepkiler sürüyor.

TÜRKİYE'NİN DERDİ KORONOVİRÜS

Türkiye koronavirüsle mücadele ederken, sağlık çalışanları gece gündüz demeden çalışıyor. 

Müge Anlı'nın ise canlı yayında doktorlar hakkındaki sözleri sosyal medyada gündem oldu. Migren hastalığı olduğunu söyleyen ve sürekli acile gittiğini belirten Müge Anlı, koronavirüs bulaşabilir endişesiyle hastanede değil de arabada iğne olmak istediğini fakat doktorların bunu tedbiren kabul etmediğini anlattı.

SONRA DİYORLAR Kİ DOKTORLARA İYİ DAVRANIN

İğne yaptıramadığını belirten Müge Anlı doktorların tavırlarından memnun olmadığını "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" ifadelerini kullandı. Anlı devamında arabada migren iğne olmasını kabul etmeyen doktor için "İnşallah sen de birgün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın" dediğini anlattı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Sosyal medya kullanıcıları ve sağlıkçılar ise bu sözlerin ardından sosyal medyada kampanya başlattı. İçinde bulunan zorlu dönemde sağlık çalışanlarına karşı kin ve nefret oluşturmakla suçlanan Anlı'ya ağır eleştiriler yöneltildi. Binlerce sosyal medya kullanıcısının 'mügeanlıözürdile' hashtagi ile attığı tweetler sonrası konu trend topic listesinde bir numaraya kadar da yükseldi.

BUGÜN ÖZÜR DİLEDİ: KONUYU TAM ANLATAMADIM

Migren ağrısı dolayısıyla gittiği hastanede, koronavirüs endişesi nedeniyle arabada iğne olma talebi olumlu karşılanmayan Müge Anlı'nın sağlık çalışanlarına yönelik sözleri tepkilere neden oldu. Anlı yaptığı açıklamada ise, "Doktorlarımıza, konuyu tam olarak anlatamadığım için özür dilerim" dedi


Migren hastalığı olduğunu belirten sunucu Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde koronavirüs bulaşabilir endişesiyle hastanede değil de arabada iğne olmak istediğini ancak doktorların bunu tedbir amaçlı kabul etmediğini açıkladı. İğne yaptıramadığını söyleyen Anlı, "Sonra diyorlar ki doktorlara iyi davranın" ifadelerini kullandı.

Anlı, sözlerinin devamında da bu talebi kabul etmeyen doktor için "İnşallah sen de bir gün böyle bir migren ağrısı çekersin ve aynı tavırla karşılaşırsın" dediğini anlattı.

Sağlık çalışanlarına yönelik bu sözleri tepkilere neden olan ünlü sunucudan ise yeni bir açıklama geldi. Anlı, "Benim yaşadığım sadece bu hastaneyle ilgili bir sorundu. Benim yayında anlatmak istememin nedeni vatandaşlar benzer sıkıntılar çekebileceğini bilsinler diye söylemek istedim. Asıl üzüldüğüm, hiç istemediğim halde, koskoca bir sağlık sektörünü hedef almış gibi gösterilmeye çalışılması. Doktorlarımıza, konuyu tam olarak anlatamadığım için özür dilerim" dedi.

Son Güncelleme: 31.03.2020 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adli tip uzmani 2020-03-30 22:28:32

öyle demeseydin mügeciğim elimize düşmemen için dua etmem bak.

Avatar
Gulcan 2020-03-31 14:28:16

Mugenin tirnagi olamiyacak insanlar mugeye laf soyluyor .hepinizi 3 e böler 5le carpar.parti kursa herkesten cok oy alir.seviyorum seni muge anli

Avatar
Mehmet Temel 2020-03-31 21:08:16

müge, senin baban muhtar mı? tanınmış kişi olabilirsin ama sağlık çalışanları için yaptığın yorum hoş değil,,reytinğini de düşürüyosun,çok ayıp