Mükemmel kalçanın sırrını açıkladı

 Tammy Hembrow mükemmel fiziğe sahip olmanın sırrını açıkladı.

04 Ocak 2019 Cuma 08:48
Mükemmel kalçanın sırrını açıkladı






Mükemmel kalçanın sırrını açıkladı

   Tammy Hembrow mükemmel fiziğe sahip olmanın sırrını açıkladı.Ünlü sosyal medya fenomeni Tammy Hembrow, takipçilerine mükemmel kalçanın sırrını anlatarak, "Yavaş ve istikrarlı olan kazanır." ifadelerini kullandı.Instagram'da yaptığı paylaşımlarla milyon dolarlık bir fitness imparatorluğu kuran, fitness uzmanı Tammy Hembrow, yaptığı son paylaşımla hayranlarına mükemmel kalçanın sırrını anlattı.

 

Kurduğu fitness imparatorluğuyla kısa sürede milyon dolarlar kazanan genç kadın, egzersiz felsefesinde "Yavaş ve istikrarlı" olanların kazanacağını dile getirdi.Kusursuz bir vücut için çaba, kontrol, zaman ve istikrarlı olmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Hembrow, "Bu yarışı düzenli olan kazanır" dedi.

   Antremanlara uzun saatler ayırmanın gerekli olmadığının altını çizen fitness uzmanı, haftada 5 kez yarım saat egzersiz yapmanın mükemmel sonuç almak için yeterli olduğunu belirttiEgzersizle ilgili zaman zaman kendinizi zorlamanız gerekir diyen Tammy Hembrow: "Bazen imkansız gibi göründüğünün farkındayım, özellikle uzun ve yorucu bir günün ardından. Fakat kendinizi fazla zorlamadan yeteri kadar antrenman yapın." dedi.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Tammy Hembrow
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.