Murat Dalkılıç'tan müzik şöleni

Türk pop müziğinin başarılı ismi Murat Dalkılıç, Jolly Joker Private’da hit olmuş şarkılarını söyledi.

21 Şubat 2022 Pazartesi 00:06
Murat Dalkılıç'tan müzik şöleni






Murat Dalkılıç'tan müzik şöleni


Türk müziğinin ünlü ismi Murat Dalkılıç Jolly Joker Private’da hit olmuş şarkılarıyla unutulmaz bir konsere imza attı. Dalkılıç, geçmişten bugüne sevilen parçaları seslendirerek izlemeye gelenleri hem şarkılarıyla coşturdu hem de  enerjisi ve neşeli tavrıyla unutulmaz bir gece yaşattı.


Murat Dalkılıç’ı dinlemeye gelenler arasında Yıldız Çağrı Atiksoy, Berk Oktay ve Rojda Demirer, Burak Kut, Cansen Kut  gibi isimler de vardı.

Düğünümüz Eylül'de

Geçtiğimiz günlerde aile arasında nişan yapan iki başarılı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Atiksoy, ''Sevgililer günümüzde, nişanımızda çok güzel geçti. Nişanımız aile arasında oldu. Pandemiden dolayı çok fazla kişi çağıramadık'' dedi. Gazetecilerin, ''Evlilik teklifi nasıl geldi?'' sorusuna Güzel oyuncu, ''Onu söylemem. O bize özel kalsın. Çok özel bir gündü'' dediği sırada Berk Oktay ise, ''Nasıl sustum ama. Hanım ne diyorsa doğrudur. Doğru yolu bulmak gerekir'' diye espri yaptı. Düğün hazırlıkları da tam gaz devam eden ikili, ''Düğün tarihi belli değil ama Eylül gibi düşünüyoruz. İkimizinde yoğun bir set dönemi var. Düğünü ya İstanbul'da ya da Alaçatı'da yapmayı düşünüyoruz'' diyerek Dalkılıç'ı dinlemek için restorana geçtiler.

Son Güncelleme: 20.02.2022 23:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.