Ne terör, ne savaş ne hükümet krizi: Antalya'da eğlence tam gaz

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde tatil yapan turistler, diskoların düzenlediği köpük partilerinde eğleniyor. Turistlerin arasında çok sayıda vatandaş da eğlenmek için fırsat kolluyor..

16 Ağustos 2015 Pazar 13:58
Ne terör, ne savaş ne hükümet krizi: Antalya'da eğlence tam gaz






Ne terör, ne savaş ne hükümet krizi: Antalya Kemer'de eğlence tam gaz


Turizm sektörü bir yandan hızla düşen rezervasyonlar yüzünden sıkıntı yaşarkan, diğer yandan tatil için gelenler eğlence merkezlerinde tatilin tadını çıkarıyor. ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde tatil yapan turistler, diskoların düzenlediği köpük partilerinde eğleniyor.

Turizm sektöründeki kaybın yansımalarını yaşayan eğlence merkezleri, müşterileri herşey dahil otellerden dışarı çıkarmak için konsept partilere yöneldi. Kemer'de mevsim normallerinin 2- 4 derece üzerinde seyreden sıcak havada turistlerin hem serinleyip hem de eğlenmesini hedefleyen işletmeler, köpük partileri düzenliyor. Ünlü sanatçıları getirerek müşteri çekmeye çalışan gece kulüpleri, köpük partileriyle de unutulmaz bir gece yaşatıyor.

Club Aura'da düzenlenen partide de cep telefonlarıyla köpüğün içine giren turistler, eğlenceli anları ölümsüzleştirdi. Go go dansçılarının katıldığı gecede eğlence tavan yaparken, sosyal paylaşım sitelerinde fotoğraflarını paylaşan turistler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

FOTOĞRAFLI


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.