Niran Ünsal türbandan vazgeçti, yılbaşında sahne alacak

Türbanlı olduğu için iş bulamamaktan şikayet eden şarkıcı Niran Ünsal, yılbaşı için bu kararını 'rafa kaldırdı'. Ünsal yılbaşında Bodrum'da sahne alacak.

18 Aralık 2015 Cuma 16:34
Niran Ünsal türbandan vazgeçti, yılbaşında sahne alacak






Niran Ünsal türbandan vazgeçti, yılbaşında sahne alacak

Haziran ayında katıldığı bir canlı yayında tesettüre girdiğini duyuran şarkıcı Niran Ünsal geçtiğimiz hafta katıldığı bir başka televizyon programında “Kapandığı için iş bulamadığını” söylemişti. Ünsal “İnancına göre yaşıyor olmasının” işine çok ciddi zararlar verdiğini savunmuş maddi kayba uğradığını söylemişti. Ekim ayında meyhane programına “perukla çıkma” girişimi suya düşen Ünsal yılbaşında yeniden sahne almaya hazırlanıyor.

Şarkıcı Niran Ünsal geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda tesettüre girdiği için ‘iş bulamamaktan’ yakınmıştı. Ünsal “Yani ben Allah’ın emrini yerine getirdiğim için, Türkiye’de şöyle bir algı var; ‘sen örtündün bir kenara çekil artık, bu işi yapma.’ Bu işi yapma diyorsunuz ya da benim etrafımdaki herkes bu konu ile ilgili bana köstek oluyor. Yani affedersiniz biz yıllarca bu ülkede bir sürü iç çamaşırlı kadın izledik, adam izledik yarı çıplak. Ben inancımı yaşayarak ve kendi dinimin emrettiği şeyi yerine getirerek, Allah’ın emrini yerine getirerek işimi yapmaya çalışıyorum ve kendi çevremden, uzak, yakın, bildik bilmedik bir sürü çevrelerden veto yiyorum. Böyle saçma şey olur mu, nasıl bir adalet?”  şeklinde konuşmuştu.
 
YILBAŞINDA SAHNE ALIYOR
 
Sahneye dönüşü yılan hikayesine dönen şarkıcı Niran ünsal’ın ismi son olarak yılbaşındaki bir organizasyonla gündeme geldi. Niran Ünsal’ın Bodrum’daki bir mekanda yılbaşı gecesi sahne alacağı öğrenildi. Ünsal’ın sahne alacağı otelin yılbaşı rezervasyonu ise şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı.
Son Güncelleme: 18.12.2015 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.