Olay'ın şarkıcısı Ayşe Hatun Önal Olay çıkardı

Ortaköy'de trafik kontrolünde alkollü araç kullanırken yakalanan şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın ehliyetine el konulurken, muhabirlere 'S....'in gidin' şeklindeki sözleri tepkilere neden oldu.

24 Nisan 2017 Pazartesi 08:16
Olay'ın şarkıcısı Ayşe Hatun Önal Olay çıkardı






Olay'ın şarkıcısı Ayşe Hatun Önal Olay çıkardı


Şarkıcı Ayşe Hatun Önal, alkollü araç kullanırken trafik denetimine takıldı. Bu sırada kendisini görüntüleyen foto muhabirlere küfürler savurduğu iddia edilen şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın ehliyetine de el konuldu. Yeni çıkardığı Olay adlı albümle son günlerde gündeme gelmeye çalışan Önal'ın çıkardığı olayla karakolluk olması sosyal medyanın diline dolandı.



İstanbul Ortaköy’de yapılan trafik kontrolünde memurlara kök söktürdü. Alkolmetreyi üflememek için direnen şarkıcı, 1.67 promil alkollü çıktı. Ehliyetine el konulan Önal hakkında üst sınır 1.00 promili geçtiği için kamu davası da açılacak
‘Olay’ albümüyle gündemde olan Ayşe Hatun Önal olay çıkardı!


Gazete Habertürk'te bugün Nuri Altuntaş imzasıyla yayınlanan habere göre gece eğlence dönüşü Ortaköy’de trafik kontrolü yapan ekiplerle karşılaşan şarkıcı Ayşe Hatun Önül, alkolmetreyi üflememek için uzun süre direndi.

MUHABİRLERE S.... GİDİN DİYE ÇIKIŞTI
Bu sırada muhabirlere, “Siz nereden çıktınız, s... gidin” diyerek çıkışan şarkıcı, uzun uğraşların ardından pes etti. Yapılan kontrolde 1.67 promil alkollü çıkan Önal’a, 876 TL ceza kesildi ve ehliyetine el konuldu.
Alkol oranı ceza üst sınırı olan 1.00’i geçtiğinden, memurlar ifadesini almak üzere şarkıcıyı Arnavutköy’deki merkeze davet etti.

KARAKOLA AVUKATIYLA GİTTİ

Karakola kendi cipiyle gitmek isteyen ve sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Önal, güçlükle ikna edildi. Avukatı eşliğinde ifadesini veren ünlü popçu, muhabirleri atlatmak için arka kapıdan çıkarak gözden kayboldu.
Önal, ehliyetine el koyan polis memurlarını, basın mensuplarına haber vermekle itham edip şikâyetçi olacağını söyledi.

 
Anahtar Kelimeler:
Olay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.