Özlem Yıldız için kavga ettiler haberi yalan çıktı

Bodrum'da tanınmış ailelerin çocuklarını kullanarak para koparmaya çalışan bir çetenin son hedefi iş adamı Mehmet Karasu oldu

07 Ağustos 2014 Perşembe 07:28
Özlem Yıldız için kavga ettiler haberi yalan çıktı






Özlem Yıldız için kavga ettiler haberi yalan çıktı

Özlem Yıldız için kavga, Bodrum'da çete kavgası,


Bodrum plajlarında tanınmış ailelerin çocuklarını kullanarak iş adamlarından para koparmaya çalışan bir çetenin son hedefi iş adamı Mehmet Karasu oldu. Bir beach club'da yaşanan olay, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Bodrum plajlarında tanınmış ailelerın genç çocuklarını kullanan mafya terörü...

 Medyaya 2 iş adamının Özlem Yıldız için kavga etmesi gibi yansıtılan, artı bir’in ise “Bodrum beach’lerini mesken tutan mafyanın iş adamlarına yönelik tehditlerinin son örneği” olarak haber yaptığı olayın “güvenlik kamerası” kayıtlarını artıbir ele geçirdi.

 Sosyetenin tanınmış ailelerinin genç çocuklarıyla arkadaşlık yaparak, Bodrum’un lüks otellerinin plajlarına yerleşen ve kendini mafya babası olarak tanıtan bazı şahıslar, terör estiriyor. Buralarda iş adamlarından tehdit ve şantajla para sızdırıldığı haberleri sıkça duyulur oldu.

Bu çetenin son hedefi ise iş adamı Mehmet Karasu...

Karasu, Bodrum’da bir beach club’da arkadaşlarıyla kendi halinde eğleniyordu… Tam bu sırada Avantgarde otellerinin varisi Cenk Öztanık yanına yaklaştı ve Karasu’yu rahatsız etmeye başladı.

Karasu’nun kulağına eğilen Öztanık, ‘burada eğlenmek istiyorsan abilerime para vermek zorundasın’ diyerek iş adamını tehdit etti.

Mehmet Karasu ise Cenk Öztanık’ın sarhoş olduğunu düşünerek durumu idare etti. Öztanık ise ‘sen birazdan görürsün’ diyerek masadan uzaklaştı.

Bara doğru giden Öztanık, belinde silah olan, abi dediği Savaş Aksu’ya bir şeyler söyledi. Ardından belinde silah olup olmadığına emin olmak için eliyle silahı kontrol etti.

Bir garson da belinde sişlahı görünen aksu'nun silahını kapattı.

Savaş Aksu da Cenk Öztanık’a yeni talimatlar verdi. Bunun üzerine de Öztanık, Mehmet Karasu’yu,  buz atarak tahrik etmeye çalıştı. Ancak Karasu, tahriklere kapılmadı.

Karasu bara su almaya gittiğinde ise olanlar oldu ve Savaş Aksu beklenmedik bir şekilde  iş adamı Mehmet Karasu’ya yumruk attı, ardından saçından tutmasıyla arbede çıktı.

O anda Savaş Aksu elini beline atarak silahına davrandı.

Kimliği belirsiz kırmızı tişörtlü biri de arkadan saldırdı ve 10 kişi Mehmet Karasu’yu darp etmeye başladı.

Mekan çalışanları her ne kadar ayırmaya çalışsalar da başarılı olamadılar. Çete üyeleri sanki sözleşmişçesine Karasu’ya vurmaya devam etti ve saldırganlardan biri Karasu’nun kafasına cam şişeyle vurdu.

Olay barın biraz uzağında devam ederken ilginç bir detay da güvenlik kamerasından kaçmadı. Kırmızı tişörtlü kimliği belirsiz saldırgan bir kez daha görüntüye geldi ve masanın üzerinde duran siyah bir örtüye sarılı silahı alarak hızla olay yerine doğru harekete geçti.

Olay biraz dağılmaya başlamıştı ki, bu sırada Savaş Aksu’nun  elinde telefonuyla ağzını kapatarak birisiyle konuşması  olayla ilgili birlgi verdiği izlemini uyandırdı.
Mehmet Karasu ise aldığı onca darbeye rağmen saldırganların kimler olduğunu anlamak için  sakin bir şekilde yerine döndü.

Ancak saldırgan grup hızını alamadı… Savaş Aksu’dan talimatı alan başka bir tanınmış ailenin oğlu Murat Aşık, yerinde sakince duran Mehmet Karasu’ya küfüler ve tehditler savurmaya başladı.

Bu sırada Murat Aşık’ın diğerleri gibi alkollü olan kız arakadaşı devreye girdi ve Karasu’nun yüzüne elindeki bardağı fırlattı.

Ve tekrar ortalık savaş alanınan döndü…

Saldırgan grup, başta Cemal Kuru ve  Menderes Savaş Özhan olmak üzere tekrar Mehmet Karasu’ya saldırıya geçti…

10 kişi yine Mehmet Karasu’ya vurmaya başladı. olay mekanın iç kısmına doğru yayıldı…
Bu sırada kimliği belirsiz saldırganlardan biri, Karasu’nun başına şişe fırlattı…

Mehmet Karasu ise saldırganlardan ikisini altına alarak kendisini savundu. Geriye kalanlar da üzerilerine çullandı.

İş adamı Mehmet Karasu olayla ilgili savcılığa suç duyurusnda buldunu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.