Program partneri belli oldu

  Safiye Soyman yeni yapacağı program için aradığı partneri buldu

12 Nisan 2017 Çarşamba 10:06
Program partneri belli oldu






Program partneri belli oldu
   Safiye Soyman yeni yapacağı program için aradığı partneri buldu.Birkaç ay önce basına yansıyan ''Bülent Ersoy, Safiye Soyman'la gezi programı yapacak'' haberi, ikilinin arasını açmıştı.
   Bülent Ersoy'un ''Ben bir lokomotifim, vagonlar arkamdan gelir ve ancak kadrolarımı oluşturabilirler'' açıklamasına kırılan Safiye Soyman kameralar karşısında gözyaşlarına boğulmuştu.Hürriyet'in haberine göre, bu gerilim sonrası proje baştan şekillendirildi ve Safiye Soyman'ın yeni partneri Banu Alkan oldu.Onlara üç ünlü ismin daha katılacağı, söz konusu isimlerle görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Beraber dünyayı gezmeye hazırlanan ekibin ilk durağı Hindistan olacak.
  Çekimlerine mayıs ayında başlanacak programın detaylarının yayın tarihinden önce basına sızmaması için yapımcı Bloom Medya şirketi tarafından ekibe gizlilik sözleşmesi imzalatıldığı da gelen haberler arasında.
Son Güncelleme: 12.04.2017 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.