Rasim Öztekin nasıl kilo verdi, Öztekin diyet yapmadan nasıl 23 kilo verdi

Rasim Öztekin, önceki akşam Cihangir'deki Sur Balık'taydı. Meslektaşlarıyla buluşan ünlü oyuncu, mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etti.

25 Mart 2016 Cuma 22:56
Rasim Öztekin nasıl kilo verdi, Öztekin diyet yapmadan nasıl 23 kilo verdi






Kilo verdiği görülen Öztekin, şöyle konuştu: "Arkadaşlar 23 kilo verdim. Tabii ki kızım Pelin ile yarışmıyorum. O durumu biraz abarttı, yani kilo vermeyi. Ben, onun yüzde 20'si kadar kilo verdim." Kilo verdiği görülen Öztekin, şöyle konuştu: "Arkadaşlar 23 kilo verdim. Tabii ki kızım Pelin ile yarışmıyorum. O durumu biraz abarttı, yani kilo vermeyi. Ben, onun yüzde 20'si kadar kilo verdim." Diyet yapmadığını söyleyen sanatçı, "Buradan halkımıza sesleniyorum; ben diyet yapmadım. Sadece karbonhidratı kestim, ekmek, pilav, makarna gibi şeyleri yemiyorum." dedi. Ünlü oyuncu kızının kilo vermeyi abarttığını da sözlerine ekledi. Pelin Öztekin, tüp mide ameliyatı olduktan sonra 80 kilo verip 156 kilodan 76 kilo ya düşmüştü.
Son Güncelleme: 25.03.2016 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.