Robin Williams'ın intihar görüntüsü

Ünlü sinema sanatçısı Robin Williams‘ın intihar görüntülerinin ortaya çıkması hayranlarını şoke etti.

13 Ağustos 2014 Çarşamba 15:31
Robin Williams'ın intihar görüntüsü






Robin Williams'ın intihar görüntüsü

Robin Williams'ın intihar, Robin Williams'ın videosu

Ünlü sinema sanatçısı Robin Williams‘ın intihar görüntülerinin ortaya çıkması hayranlarını şoke etti. Robin Williams'a ait olduğu iddia edilen görüntüler sosyal medyayı salladı. Eşi ve kızı sinir krizlerine girerken polis yeni intihar bulgularına ulaştı

İntihar ederek hayatına son veren oscar ödüllü aktör Robin Williams'ın intihar etmiş görüntüsü Twitter'ı salladı.

63 yaşında yaşamına son veren Robin Williams'ın intihar ettikten sonra çekilmiş görüntüsü sosyal medyaya düştü. Kemeriyle kendini asan ünlü aktörün son görüntüsünün sansürlenmeden olduğu gibi Twitter hesabından yayınlayan gazeteci Hüsnü Mahalli'ye çığ gibi tepki yağdı. Pek çok Twitter kullanıcısı Hüsnü Mahalli'nin etik davranmadığını söyleyerek tepki gösterdi. Soruşturmayı yürüten adli tabip, ünlü aktörün kendini kemeriyle asarak boğulduğunu teyit etmişti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.