Seçil Gür, birbirinden iddialı pozlar verdi

Genç şarkıcı Seçil Gür birbirinden iddialı pozlar vererek "her şeyim yüzde yüz organik" dedi.

28 Şubat 2018 Çarşamba 12:08
Seçil Gür, birbirinden iddialı pozlar verdi






Seçil Gür, birbirinden iddialı pozlar verdi

  Genç şarkıcı Seçil Gür birbirinden iddialı pozlar vererek "her şeyim yüzde yüz organik" dedi.  Deli Yangın adlı şarkısıyla kısa sürede müzikseverlerin beğenisini kazanan Seçil Gür, fotoğraf sanatçısı Metin Kuşçu’nun objektifine birbirinden iddialı pozlar verdi.

   Çekimlerde styling’i Meltem Özkan’la birlikte kendisi üstlenen Seçil Gür, ‘Deli Yangın’ şarkısı hakkında, "İlk çıkış şarkım olmasına rağmen müzik piyasasına iddialı girdiğimi düşünüyorum. Her şeyim yüzde 100 organik. İnsanlara iyi duygularla ulaştığımı görmek beni mutlu ediyor. Yavaş yavaş geliyorum, çünkü ben hayatımın hiçbir alanında hızlı koşmadım” şeklinde konuştu

   Sesi kadar farklı tarzı da dikkati çeken Seçil Gür, "Güzel şarkı okumamın dışında iyi bir stilim olduğunu düşünüyorum. Özgür bir tarza sahibim, kimse için değil kendim için güzel olmayı tercih ederim.Kostüm ve şarkı seçimlerinde de özgürlükten yanayım. Bir kadın spor ve rahat giyinerek de feminen olabilir, bunun kanıtı bizzat benim” dedi.Seçil Gür “İnsanlar dışarıdan çok cool göründüğümü söylüyor, hep kendi doğrularımla yürüdüğüm için bu proje tam da istediğim gibi oldu. 'Cool mu tatlı mı, hangisi' diye sorarsanız tam bir sarışınım” ifadelerini kullandı.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Seçil Gür
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.