Sema Vasegh, Kendall Jenner i örnek alıyor

Aslen İranlı, İzmir'de aldığı modellik eğitimini, sürekli yaptığı sporla koruduğu formuyla dikkatleri üzerinde toplayan Sama Vasegh, kendisine ünlü model Kendall Jenner'i örnek aldığını söylüyor.

15 Mart 2019 Cuma 17:13
Sema Vasegh, Kendall Jenner i örnek alıyor






Sema Vasegh, Kendall Jenner i örnek alıyor

İzmir de modellik eğitimi alan İranlı Sama Vasegh düzgün fiziği ile görenleri büyülüyor. İddialı spor dallarıyla ilgilenen Sama Vasegh, güzelliği ve formuyla podyumların aranan isimleri arasınd ayer alıyor,

Formunu her gün yaptığı spor, pilates ve boksa borçlu olduğunu belirten Sama Vasegh;  Yurtdışından kendisine ünlü manken Kendal Jenner'ı örnek aldığını belirten İranlı güzel Sama Vasegh "Güzelliğime ve düzgün fiziğime güveniyorum. Bir gün yurtdışında kesinlikle kendimi göstereceğim" dedi.  

Yakın zamanda aldığı eğitimler sonucunda bir çok defilede boy gösteren Sama "çok yakında Dünya podyumlarında yürümek istediğini belirtti. Bunun ilk adımıda nisan ayında Bsonahersek Fashion Week te podyumlarda yerimi alacağım"diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Sama VaseghKendal Jenner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.