Serdar Ortaç, 20 sanat yılını konserle kutladı

Serdar Ortaç Açıkhava’da Hem 20. Sanat Yılını Hem De Sağlığına Kavuşmasını Kutladı. Turkcell Yıldızlı Geceler konserinde hayranlarıyla

05 Ağustos 2014 Salı 22:25
Serdar Ortaç, 20 sanat yılını konserle kutladı






Serdar Ortaç, 20 sanat yılını konserle kutladı


Serdar Ortaç Açıkhava’da Hem 20. Sanat Yılını Hem De Sağlığına Kavuşmasını Kutladı!

Uzun süren rahatsızlığının ardından ilk kez Açıkhava’da sahneye çıkan Serdar Ortaç, 20. Sanat Yılı’nın ihtişamına yaraşır bir konserle hayranlarının karşısına çıktı. Sanatçı, Turkcell’in 20. Yıl etkinlikleri çerçevesinde Pera Event organizasyonunda gerçekleştirilen Turkcell Yıldızlı Geceler konserinde 1994 yılından bu yana yazdığı ve bestelediği şarkılarını havai fişekler eşliğinde seslendirdi!

Uzun süredir hastalığı ile gündemde olan Serdar Ortaç, İstanbul Harbiye Açıkhava  Konserine “Hastalığım bile havalı, sağlıklıyım karşınızdayım” diyerek başladı. Konser boyunca annesi Nesrin Ortaç ve annesinin yanında oturan eşi Chloe ile sohbet eden sanatçı , eşi için ‘Yeşil Gözlüm’ şarkısını okudu. Özellikle dansçı kızları  ile yaptığı şovlar için eşinden sahnede izin isteyen Serdar Ortaç, her zaman olduğu gibi sahne performansı ile hayranlarını coşturdu. Geceye damga vuran olaylardan biri de Serdar Ortaç’ın annesinin sanatçının ısrarları üzerine ‘Kader diyemezsin’ şarkısını söylemesi oldu. Seyircilerin büyük beğenisini kazanan Nesrin Ortaç, dakikalarca alkışlandı.
Serdar Ortaç, 20. Sanat Yılı’na özel olarak hazırladığı 14 parçadan oluşan Bana Göre Aşk adlı albümünün en güzel parçalarının yanı sıra bugüne kadar yazdığı ve bestelediği pek çok şarkıyı da seslendirdi. Yerinde oturan hayranlarına takılan sanatçı, Açıkhava’nın büyük bölümünü ayaklandırıncaya kadar coşkulu şarkılarına devam etti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.