Sokakta aşka gelince olanlar oldu

Ünlü yıldız Heidi Klum kendisinden 17 yaş küçük sevgilisiyle sokakta aşka geldi.

04 Temmuz 2018 Çarşamba 20:08
Sokakta aşka gelince olanlar oldu






Sokakta aşka gelince olanlar oldu

    Ünlü yıldız Heidi Klum kendisinden 17 yaş küçük sevgilisiyle sokakta aşka geldi.17 yaş küçük sevgilisiyle heyecanlı bir aşk yaşayan Heidi Klum, bu kez sokakta aşka geldi. İşte o görüntüler.

   Sanki ilk kez aşık olmuş gibi heyecanlı gözüken ünlü yıldız Heidi Klum'un sokakta objektiflere yakalandığı anlar böyle kayda geçti.Aşk yaş farkı tanımaz" kuralı bir kez daha gözler önüne seriliyor. Eski top model, bugünün TV yıldızı genç sevgilisiyle aşkını dolu dizgin yaşıyor.

  45 yaşındaki dört çocuk annesi Heidi Klum ile 28 yaşındaki müzisyen sevgilisi Tom Kaulitz, önceki gün New York'ta görüntülendi. Klum ve Kaulitz'e ünlü modelin eski eşi şarkıcı Seal'dan dünyaya gelen çocuklarından biri de eşlik etti.

   El ele yürüyen iki sevgilinin, mutluluk dolu bakışlarını birbirlerinden ayırmaması ve zaman zaman da öpüşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Posta

Anahtar Kelimeler:
Heidi Klum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.