Son bölümüne tepkiler yağdı

Kanal D’nin ekranlara damga vuran ve soluksuz takip edilen dizisi Vatanım Sensin’in senaristlerine dizinin müdavimlerinden yoğun eleştiri geldi

31 Mart 2017 Cuma 11:51
 Son bölümüne tepkiler yağdı






 Son bölümüne tepkiler yağdı
    Kanal D’nin ekranlara damga vuran ve soluksuz takip edilen dizisi Vatanım Sensin’in senaristlerine dizinin müdavimlerinden yoğun eleştiri geldi. Dün akşam yayımlanan bölümde Azize Hemşire’nin Cevdet’in gizli görevini öğrenememesi seyirciyi adeta çılgına çevirdi. Sosyal medyadan tepki gösteren seyirciler “Bu dizi artık bitmiştir” yorumunda bulundu. Dizinin her bölümünde zekası ile beğeni toplayan Azize Hemşire'nin son bölümde Eşref Paşa'nın vasiyetini acemice okuyamaması izleyenleri çileden çıkardı.Dizinin gereksiz yere senaristler tarafından uzatıldığını belirten izleyenler,artık dizinin tadının kalmadığı belirterek bu dizi artık bitmiştir yorumlarına neden oldu. 
    Ünlü şarkıcı Ziynet Sali de senaryoya tepki göstererek “Vatanım Sensin de su koyuverip duruyor artık. Pusula fiyaskosu tadını kaçırdı. Bu ne ya!” şeklinde eleştirdi.





Son Güncelleme: 01.04.2017 09:57
Anahtar Kelimeler:
Vatanım Sensin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.