Sosyal medyayı kasıp kavurdu

Şampiyon sporcu  Sara Damnjanovic sosyal medyadan yayaınladığı fotograflarla herkesin beğenisini kazandı.

13 Kasım 2018 Salı 07:36
Sosyal medyayı kasıp kavurdu






Sosyal medyayı kasıp kavurdu

   Şampiyon sporcu  Sara Damnjanovic sosyal medyadan yayaınladığı fotograflarla herkesin beğenisini kazandı. Sosyal medya fenomeni tekvandocu Sara Damnjanovic, nefes kesen paylaşımlarıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.21 yaşındaki sunucu, tekvandocu ve ekonomi öğrencisi Sara Damnjanovic, paylaşımlarıyla Instagram'ı kasıp kavurmaya devam ediyor.

   Başarılı spor kariyerinin yanı sıra güzelliğiyle de göz dolduran Sara, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram'da 228 bin takipçisi olan Sırp güzelin her bir paylaşımı on binlerce beğeni ve yorum alıyor. Sayısız madalya sahibi sporcu, paylaşımlarında ne kadar esnek bir vücudu olduğunu göstermeden edemiyor.
Şampiyon sporcu, 1997'de Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da dünyaya geldi.Şu anda üniversitede ekonomi eğitimi alan Sara Damnjanovic, ülkesinde modellikle de uğraşıyor.

   Dünyaca ünlü bir model olmayı hayal eden Damnjanovic, hem ekonomi hem de spor alanında başarılı işlere imza atmayı arzu ettiğini söylüyor.Sara Damnjanovic, bir televizyon kanalında hava durumu sunuculuğu da yapıyor.

   Kendine Olimpiyat şampiyonu Sırp tekvandocu Milica Mandic'i örnek aldığını söyleyen Sara Damnjanovic, Avrupa şampiyonalarında ülkesi Sırbistan'ı temsil ediyor.

Haberler

Son Güncelleme: 13.11.2018 04:44
Anahtar Kelimeler:
Sara Damnjanovic
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.