Süperstar kendi sesini beğenmediğini söyledi!

Uçankuş TV’ye konuk olan Ajda Pekkan, SinanAkçıl ve Hakan Altun samimi açıklamalar yaptı. Depresyona giren Süperstar Ajda Pekkan kendi sesini beğenmediğini itiraf etti.

24 Aralık 2015 Perşembe 17:07
Süperstar kendi sesini beğenmediğini söyledi!






Süperstar kendi sesini beğenmediğini söyledi!
Samimi sohbetlerin yaşandığı programda Hakan Altun, Ajda Pekan’ın sesini çok beğeniyorum demesi üzerine Ajda Pekkan, “Ben sadece vokalist olarak kalmak isterdim. Bir sesim vardı, doğru ama sonra kendimi geliştirdim. Hiçbir zaman ön planda olmak istemedim. Ön planda olmaktan nefret ediyorum. Kendi sesimi dinlemeyi de sevmiyorum” dedi.

Programda sık sık depresyona girdiğini de belirten Ajda Pekkan, “Depresyon demek ben demek. Pek belli olmuyor. Depresyonik bir havam yok. Zaten öyle olmasam sanatçı değil, ev hanımı olurdum. İş manyağıyım. Çalışarak depresyonu atlatıyorum” şeklinde konuştu.

Programda Sinan Akçıl’dan şarkı isteyen Ajda Pekkan, “Hemen albüme giriyorum. Sinan bana bir şarkı yaptı. Adı, ‘Bizi Seç’… Ama bir şarkı daha istiyorum” şeklinde konuştu. Sinan Akçıl da bunun üzerine “Yoksa ben yapmasam yine Tarkan yapar, ben yine ikinci klip olurum” cevabını verince Süperstar da “Elini çabuk tut, zaten Tarkan’la yemeğe çıkıyorum” diye konuştu.

“Telefonun Başında” şarkısı hala dillerde olan Hakan Altun, “Şarkıyı sevdalımla ayrılık döneminde yazdım. Kavgalıyız, o aramıyor, ben aramıyorum. Aşkta gururun hep ayrılık getirdiğini düşünüyorum. Sonra mevzu kişilik savaşına dönüşüyor. Telefonun başında beklerken bir mesaj geldi. Mesajı atan arkadaşım Ahmet’ti. Halı saha maçına beni çağırıyordu. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Şarkıyı o ruh haliyle yazdım” dedi.

Aile hayatını sevdiğini belirten Hakan Altun, “Hiç evlenmedim ama niyetlendim. Çocuk istiyorum. O zaman arkadaşlarımı bile unutuyorum. Hayatımda ‘sevdalım’ dediğim biri varsa başkasına göz ucuyla bile bakmam. Onu aldatmam. Hayatımda biri yoksa çapkınımdır. Yaşadığım aşkları zor unuturum, zor da unutulurum” şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 24.12.2015 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.