Tatlıses: İsrail'de seviliyorum ama yuh diyorum

İbrahim Tatlıses, Gazze'de katliam yapan İsrail'i sosyal medyada sert sözlerle eleştirdi.

10 Temmuz 2014 Perşembe 22:03
Tatlıses: İsrail'de seviliyorum ama yuh diyorum






Tatlıses: İsrail'de seviliyorum ama yuh diyorum

İsrail tarafından Gazze'ye yapılan saldırılarda ölü sayısı artınca daha evvel orada defalarca konser vermiş olan Tatlıses sosyal medyada çok sert sözlerle onları eleştirdi.Gazze'ye saldırılarınıdevam etiren İsrail'e bir tepki de Türkiye'nin en çok sevilen sanatçıları arasında yer alan Tatlıses'den geldi.İsrail'de geçmişte konserverdiğini hatırlatan İmparator savaş'tan dolayı onları eleştirdi.Twitter'ı etkin kullanan ünlü türkücü tepkisini gösterdi.Son ölümlerle 81 olan ölü sayısnı eletiren Tatlıses'in paylaşımları şu şekilde oldu;
"İSRAİL'de ÇOK sevildiğimi biliyorum AMA sevinemiyorum İSRAİL halkının bununla ALAKASI yoktur ve sevindiklerine asla İNANMİYORUM.! Savaşa YUH"

"3 veya 4 Konser verdim israil halkını azda olsa tanıyorum, Eğlenceyi severler savaşmayı değil. Bu bir diş geçirmedir, Rusyaya ÇATSALAR'ya.!!"

"##Eyy dünya insanları sizlere kahrederek sesleniyorum bu ne vahşettir meten yahu? İnsanlık PARANPARÇA, Kol bacak gövdeler KAN KAN KAN"


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.