Tuba Büyüküstün, bu yıl ekranlarda yok

Yeni diziye başlayacağı konuşulan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün bu sezon ekranlarda olmayacağını açıkladı.

04 Ekim 2013 Cuma 07:30
Tuba Büyüküstün, bu yıl ekranlarda yok







Yeni diziye başlayacağı konuşulan ünlü oyuncu bu sezon ekranlarda olmayacağını açıkladı. Bu sezon yeni bir dizide rol alacağı söylenen Tuba Büyüküstün söylentilere twitter adresinden açıklık getirdi.
Yeni diziye başlayacağını konuşulan ünlü oyuncu bu sezon ekranlarda olmayacağını açıkladı

Son olarak geçtiğimiz sezon "20 Dakika" dizisinde rol alan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün bu sezon için yine Ay Yapım'ın yapacağı "Kara Para Yalan Aşk" dizisinde Engin Akyürek ile birlikte oynayacağı söyleniyordu.

Tuba Büyüküstün twitter sayfası üzerinden yaptığı "Bir süre herhangi bir projenin içinde bulunmayı düşünmüyorum, fikrimi değiştirecek bir proje gelene kadar. Kara Para Yalan Aşk'ın oldukça iyi bir proje olacağına eminim ama bir süre dinlenme kararı aldım" açıklamasıyla bu sezon ekranda olmayacağını duyurdu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.