Tuğba Özay "Benim bedenim, benim dudaklarım çok değerli. Herkes dokunamaz."

Tuğba Özay verdiği röportajda kendisi hakkında ilginç açıklamalarda bulundu

07 Mayıs 2018 Pazartesi 11:52
Tuğba Özay "Benim bedenim, benim dudaklarım çok değerli. Herkes dokunamaz."






Tuğba Özay "Benim bedenim, benim dudaklarım çok değerli. Herkes dokunamaz."

    Tuğba Özay verdiği röportajda kendisi hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.Sadece güzelliğiyle değil dobra tavırlarıyla da öne çıkan ve sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli  haber olan Tuğba Özay, Posta’ya verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.

   Karşı cinsle yaşadığı ilişkilerde oldukça iddialı olduğuna dair yorumlarda bulunan Tuğba Özay’ın röportajından öne çıkan kısımlar şöyle:"Özel biriyim ben. 4-5 yaşında bile olgun ve derin düşünebiliyordum. 20’lerimde de, hatta daha küçükken de şu anki Tuğba Özay gibiydim. Sadece zamanla daha güçlü bir kadın oldu."

   

   Neden kimseyle göremiyoruz sorusuna ise Özay  “Beni el ele göreceğiniz insan eşim olacak” demiştim. Aynen öyle oldu. Onun öncesinde de ilişkilerim oldu ama basın beni hiçbir zaman öyle iki günde aşık oldum deyip ortaya çıkan kadın olarak görmedi. Eski eşimi bile evlenmemizin iki hafta öncesine kadar gizledim. Bu saklamak değil sakınmak" yanıt verdi.

   

   Tek gecelik ilişki kosunda ise Tuğba Özay şöyle yanıt verdi."Tek gecelik ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Tek gecelik ilişki tek gecelik haz bence. Sadece aşık olduğum insanla öpüşebilirim. Dudak yoluyla, nefes yoluyla enerjiler birbirine geçiyor. Niye başkasının kötü enerjisini içime alayım ki! Tek gece onunla, tek gece bununla, tek gece şununla… Hayırdır ya! Benim ruhum, benim bedenim, benim dudaklarım ve benim saçlarım çok değerli. Herkes dokunamaz."

Medyaradar

Anahtar Kelimeler:
Tuğba Özay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.