Türkiyem Batmaz, Emre Uyanık ile dünya evine girdi

Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Uzman Klinik Psikolog Türkiyem Batmaz, Emre Uyanık ile dünya evine girdi..

09 Mayıs 2019 Perşembe 00:45






Türkiyem Batmaz Emre Uyanık ile dünya evine girdi

Gazeteci Mihriban Beyaz Dinç'in kızı ve Korkusuz Gazetesi köşe yazarı Klinik Psikolog Türkiyem Batmaz, makina mühendisi Emre Uyanık ile hayatını birleştirdi. Türk basın çalışanları Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Psikolog Türkiyem Batmaz'ın nikah töreninde buluştu.

İsim babalığını akademisyen dedesi ilahiyatçı Prof.Dr Zekeriya Beyaz'ın yaptığı Türkiyem Batmaz'ın, Makine Mühendisi Emre Uyanık nikah töreni renkli görüntülere sahne oldu. 'Türkiyem Batmaz Uyanık kalacak' esprileri havada uçuşurken Beyaz ve Uyanık ailesinin sevenleri genç çifti tören boyunca yalnız bırakmadı. 

Eşinin soyadını da kullanmaya başlayan güzel gelin, Türkiyem Batmaz Uyanık oldu. Türkiyem'in adı ve soyadı, Türkiye'nin hasımlarına anlamlı bir mesaj oldu.


Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz..

Son Güncelleme: 09.05.2019 04:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.