Ünlü model çamaşırhanede tacize uğradı

 Ünlü model Hayley Bray herkesin içinde tacize uğradı.

30 Kasım 2018 Cuma 04:34
Ünlü model çamaşırhanede tacize uğradı






Ünlü model çamaşırhanede tacize uğradı

   Ünlü model Hayley Bray herkesin içinde tacize uğradı.28 yaşındaki İngiliz model Hayley Bray, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde tatil için bulunduğu otelin çamaşırhanesinde elbiseleri kurutma makinesinden çıkardığı sırada çamaşırhaneye giren bir adam tarafından tacize uğradı.Güvenlik kamerasına takılan görüntülerde adam, sakin bir şekilde içeri girip modeli taciz etti.

   Ünlü model Harley Bray ise adama tepki gösterince adam olay yerinden uzaklaştı. Bray, yaşadığı taciz olayı hakkında bilgi vererek, "Sabah uyanır uyanmaz elbiselerimi makineden çıkarmak için pijama ile çamaşırhaneye indim.10 dakika önce otelin otoparkında gördüğümü tahmin ettiğim adam, çamaşırhaneye girince göz göze geldik. Yanımdaki kadın ile konuşurken adam arkamdan yaklaşarak elle beni taciz etti. Ellerine vurunca adam uzaklaştı." ifadelerini kullandı. Polis, tacizcinin yakalanması için soruşturma başlattı.

Haberler

Son Güncelleme: 30.11.2018 03:22
Anahtar Kelimeler:
TacizHayley Bray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.