Ünlü model iç çamaşırıyla denize girdi

Ünlü model Rachel McCord kimseye aldırış etmeden iç çamaşırıyla denize girdi.

09 Temmuz 2018 Pazartesi 08:04
Ünlü model iç çamaşırıyla denize girdi






Ünlü model iç çamaşırıyla denize girdi

    Ünlü model Rachel McCord kimseye aldırış etmeden iç çamaşırıyla denize girdi.Rachel McCord, dün eşi ve model arkadaşı Eva Pepaj ile Santa Monica sahilinde görüntülendi. McCord, meraklı bakışlara aldırmadan iç çamaşırıyla denize girdi.

   Oyuncu, model ve yazar Rachel McCord, dün Santa Monica plajındaydı. McCord'a yazar olan kocası Rick Schirmer ve model Eva Pepaj eşlik etti.Ancak ortada bir terslik vardı: Rachel McCord, bikinisini evde unutmuş gibi gözüküyordu.

   Sarışın güzel buna rağmen beyaz iç çamaşırlarıyla denize girdi. İnce ve fit fiziğiyle dikkat çeken McCord, meraklı bakışlara aldırmadan iç çamaşırıyla denize girdi. Ünlü modelin eğlendiği dakikalar obejktiflere yansıdı.

   Pasifik Okyanusu'nun serin sularında yüzen model, son derece keyifli gözüküyordu.2007 yılında oyunculuğa adım atan Rachel McCord'un kız kardeşi AnnaLynne de 90210 adlı diziyle ablasının izinden gittiğini göstermişti.

   Sosyal medyayı son derece aktif olarak kullanan Rachel McCord'un Instagram'da 129 bin takipçisi bulunuyor.

Haberturk

Anahtar Kelimeler:
Rachel McCord
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.