Ünlü sanatçı vücudunun sınırlarını zorladı

Gülben Ergen spor yaparken yaptığı birbirinden zor hareketlerle takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

15 Aralık 2018 Cumartesi 09:42
Ünlü sanatçı vücudunun sınırlarını zorladı






Ünlü sanatçı vücudunun sınırlarını zorladı

   Gülben Ergen spor yaparken yaptığı birbirinden zor hareketlerle takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, spor yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

   Gülben Ergen, vücudunun sınırlarını zorladı.Instagram hesabından spor yaptığı anları takipçileriyle paylaşan Gülben Ergen, vücudunun sınırlarını zorladı.Kış aylarında olmamıza rağmen sporunu aksatmayan Gülben Ergen, devam ettiği bir pilates salonunda çalışırken çekilmiş fotoğrafıyla vücudunun sınırlarını zorladı.

    Yaptığı zor hareketten anlaşıldığı kadarıyla aletli pilateste işi ilerlettiği belli olan Gülben Ergen, takipçilerinden de çok sayıda motive edici mesaj aldı. Ergen'in bir takipçisi paylaşıma, "Gülben hanım ne kadar esneksiniz sizi tebrik ediyorum." yorumunu yaptı.

   Başka bir takipçisi ise, "Çocuk doğurmanıza rağmen sporcu kişiliğinizle göz kamaştırıyorsunuz." yorumunu yaptı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Gülben Ergen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.