Yeni Hürrem için ilk tepkiler çığ gibi büyüdü

Meryem Uzerli'nin apar topar diziden ayrılmasının ardından, Hürrem karekterini canlandıran yeni oyuncu Vahide Perçin'e tepki var

19 Eylül 2013 Perşembe 11:47
Yeni Hürrem için ilk tepkiler çığ gibi büyüdü






Bu nasıl Hürrem, Doğur da gel Meryem

Meryem Uzerli'nin Almanya'ya dönmesiyle sıkıntılı bir süreç geçiren Muhteşem Yüzyıl, dün akşam yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlardaydı. Dizide Meryem Uzerli'nin canlandırdığı Hürrem karakterine Vahide Perçin hayat verdi. Yeni Hürrem sosyal medyada gecenin konusu oldu.

İşte twitter yorumlarından bazıları...

Hürrem'in yeni sürümü, olmamış sanki. (Atilla Taş)

Bu ne biçim Hürrem! Kanuni'nin yerinde olsam imparatorluğu kapatır, ipek yolunda küçük bir kervansaray açar işime gücüme bakarım... (Kutup Zencisi)

Mihrimah eski Hürrem'in yanında sönük duruyordu, şimdiki Hürrem'in yanında ise ondan daha kudretli duruyor! (Hale Ceylan Barlas)

Kız Feriha'nın annesinden Hürrem olur mu hiç? (mineshess?)

Hürrem olmamış, Hürrem yokmuş gibi izledik... Mahidevran ile Hürrem sahnelerinde bile o aralarındaki nefreti yansıtamadı Vahide Hanım. (Fatmanur Karaduman)

Muhteşem Yüzyıl'ı Süleyman bile kurtaramaz artık... Yeni Hürrem hiç olmamış. ( Türkan)

Yeni Hürrem konuştukça 'yok, gerçek hürrem bunu şu şekilde söylerdi'...'şöyle bir tavrı olurdu' dedim hep. İçim şişti valla... (Fatma )

Hürrem sanırım geçen 10 yılda oturup Türkçe çalışmış... Baksanıza TRT spikeri gibi olmuş Türkçesi... (Figen Biçer)

Bence şimdiki Hürrem olmamış. Meryem Uzerli'nin yüzündeki mimiklerinden bile kin ihtiras fışkırıyordu... (Esin Çolak )

Yeni Hürrem'in Türkçesine dikkat ettiniz mi,TRT spikeri gibi.Nerde o tatlı aksanlı Hürrem? (Yıldız)

Muhteşem Yüzyıl yerine 'Hürrem' başladı diyorsak, bu başarı onundur... Meryem doğur gel... (mineshess )
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seda 2021-01-15 00:24:04

Muthis bir transfer sizemi kaldı VAHİDE PERÇİN NİN OYUNCULUĞUNU YARGILAMAK BU NE HADSİZLİK SİZMI HURREME KARAR VERECEKSİNİZ ASALETİ GÜZELLİĞİ ENDAMI DOĞALLIĞI İLE MÜTHİŞ BİR HURREM HARIKA VAHİDE PERÇİN SAYESİNDE DİZİYE TAT RENK GELDI HIÇTE NE ANNE GIBI NEDE ABLA ACABA SIZLER 48 YASINIZDA NASIL OLUCAKSINIZ HIC KIMSE VAHİDE PERÇİN E LAF SOYLIYEMEZ HADDİNİZİ BİLİN CANIM GÜZEL YUMUŞAK YÜZLÜ ABLAM