Yıldız Tilbe geceye damgasını vurdu

Sanatçı Yıldız Tilbe verdiği konserle geceye damgasını vurdu.

08 Kasım 2018 Perşembe 08:54
Yıldız Tilbe geceye damgasını vurdu






  Yıldız Tilbe geceye damgasını vurdu

   Sanatçı Yıldız Tilbe verdiği konserle geceye damgasını vurdu.Besteleri ve güçlü yorumu ile Türk müziğine yön veren başarılı sanatçı Yıldız Tilbe, Jolly Joker Vadistanbul'da çarşamba günlerine ambargo koydu.Yaklaşık iki bin kişilik bir kalabalığın saatler öncesinden doldurduğu mekanda dinleyicilerini ''Sevdanın Tadı '' ile selamlayan başarılı sanatçı, dillere dolanan duygusal parçalarını peş peşe seslendirerek konser alanını dolduran hayranlarını büyüledi. Tilbe, sahnesine kırmızı askılı sırt dekolteli bir kıyafet ile çıkarak kırmızı ayakkabısı ile uyum sağladı.

   Yıldız Tilbe, şarkılarını seslendirmeye devam ederken daha önce söylediği bir şarkıyı tekrar söylediğini fark ederek, "Ay bunu söylemiştik pardon." diyerek misafirlerini güldürdü. Ardından "Kim Bu Gözlerindeki Yabancı" şarkısını söyleyen sanatçı, nefes kesen performansına devam etti.Yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü besteci, harika bir performans sergileyerek kendisini dinlemeye gelen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Tilbe, konserinin sonlarına yaklaşırken dinleyicilerine oyun havaları seslendirerek sahnesinde hem söyledi hem oynadı. Başarılı sanatçı, harika performans sergilediği konserlerinden birisini daha 'Bin Dereden Su Getirsem" parçası ile sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
Yıldız Tilbe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.