MUSTAFA KEMAL ATATÜRK CANIM ATAM için çok çoook üzülüyorum.....

   Tabii ki yazacak yüzlerce konu varken sadece bir kaç taneye sığdırmak oldukça güç .Padişah ona Trablusgarp cephesinde görev verdiğinde lüks uçak şirketinin, first class koltuğunda görev yerine gidememiş, halkına bağımsızlık fikrini anlatabilmek için kortej eşliğinde Mercedeslerle gezememiş ANADOLU'yu Kurtuluş hareketini başlatmak için 19 Mayısta Samsuna ayak basan ayağında spor ayakkabısı ta da kovboy çizmesi yokmuş .Kazandığı her savaştan sonra savaş sahasına fırlayıp Moral veren mini etekli ponpon kızlar da yokmuş .

   Tarih kitaplarına bakılırsa, Yunanlıları İzmirden denize döktükten sonra Timsah yürüyüşü de yapmamışlar Lozan Zaferinden sonra veya Cumhuriyetin ilanından sonra arabaya atlayıp, sabahlara kadar Korna çalıp, elinde bayraklarla sokaklarda tur atamadı Evinin balkonuna çıkıp, bir şarjör mermiyi havaya sıkamadı Ülkesinde yapacağı devrimleri, unutmamak için not alacağı bir cep bilgisayarı olmadığı gibi, Kendisine suikast girişiminde bulunacakları da Cep telefonundan öğrenememiş Aaaah ah... Çılgın diskolara gitmek, sabahlara kadar İçip, içip rock yapmak, Babasının mercedesini alıp söyle bir Emirgan turu çekmek dururken Hepimizin bildiği üzere oldukça şık giyinirdi.

   Gençliğinde hiç kot pantolon giyememiş Canım ATAM için çok üzülüyorum. Dağ gibiydi bir radyo programına faks çekemeden İsmet Pasa için Safiye Ayladan bir istek parçası isteyemedi Sevgilisinin elinden şöyle tutup, hasılat rekorları kıran bir sinema filmine gidememiş. Atatürk'e çok üzülüyorum .Sen kalk, dört kadınla evlenebileceğin bir dönemde dünyaya gel, Sonra değerini bilmeyip tek kadınla evlilik sistemini getir. Bunları yapamadı ATATÜRK Keyif çatamadı Tüm hayatını ülkesinin kurtuluşuna ve uygarlaşmasına harcadı İşte onun için BÜYÜK İNSANDI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...

    Her fırsat vardı elinde O İSE SADECE BU MİLLETİN BAĞIMSIZLIĞINI İSTEDİ. BÜTÜN GÜNAHI İSE 2 KADEH RAKI IÇMEKTİ O KADAR..

SAYGILARIMLA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.