Kirpik Lifting Nedir?

Kaldırma anlamına gelen lifting, uygulanan keratin bakımıyla kirpikleri daha yukarı kaldırıp kıvırma işlemi görüyor. İşlem 40 dakika sürüyor.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 06:09
Kirpik Lifting Nedir?






Kirpik Lifting Nedir?

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz kirpik lifting nedir, nasıl yapılır ve uzun süre kalıcı mıdır? Kalıcı makyaj ve Güzellik Uzmanı Kübra Karaöz kirpik lifting hakkında merak edilen her şeyi açıkladı.

Özellikle seyrek ve hacimsiz görünen kirpiklerin yapısını değiştirmek için bu uygulamayı tercih edebilirsiniz.

Günlük hayatınızda makyaj yapmadan sadece dolgun ve hacimli kirpiklerinizle göz kamaştırabilirsiniz'' diyen kalıcı makyaj uzmanı Kübra Karaöz, Türkiye'de ilk defa geliştirilen 11 vitaminli lifting uygulmasının da sahibi. 5 farklı aşamadan geçirdiği kirpiklerinize özel mini vitamin kokteyli açıyor.

Kaldırma anlamına gelen lifting, uygulanan keratin bakımıyla kirpikleri daha yukarı kaldırıp kıvırma işlemi görüyor. İşlem 40 dakika sürüyor.

Kirpik lifting, kirpiklerin belirli bir süre boyunca daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan bir güzellik uygulamasıdır. Sadece doğal kirpiklerin köklerine uygulanan bu uygulama keratin bakımı olarak da bilinmektedir. Gerek sosyal medyada gerekse günlük hayatta adını sıkça duyduğumuz kirpik lifting, kesinlikle zararlı bir madde kullanılmaksızın hijyenik ortamlarda yapılmalıdır. Uygulamada kullanılan malzemelerin hepsi göz sağlığı açısından uygun olması gerekir. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.