Continental’den bayram tatili için İstanbul’a yakın rotalar

Continental, Kurban Bayramı tatilini pandemi sebebiyle İstanbul’da geçirecekler için İstanbul’a yakın günübirlik veya birkaç günlüğüne keyifli vakit geçirilebilecek güzel destinasyon önerilerini derledi.

27 Temmuz 2020 Pazartesi 10:57
Continental’den bayram tatili için İstanbul’a yakın rotalar






Continental’den bayram tatili için İstanbul’a yakın rotalar


Yaz aylarının gelmesi ve normalleşme süreciyle birlikte tatil planları yapılmaya başlansa da Kurban Bayramı tatilini İstanbul’da geçirmek isteyenlerin sayısı oldukça fazla. Tatilini İstanbul’da geçirecekler için İstanbul’a yakın destinasyonları paylaşan Continental, tüm yolculuklarda pandemiye karşı alınması gereken önlemlerin de altını çiziyor.

Araç içi temizliğin sıklığının artırılmasının yanı sıra ve el hijyeni için kullanılan kolonya ve dezenfektan gibi ürünlerin yaz mevsimiyle birlikte araç içinde bırakılmaması gerektiğinin altını çizen Continental polen ve hava filtrelerinin de düzenli olarak kontrol edilmesini öneriyor. Gerekli önlemleri aldıktan sonra kişisel aracınızla, keyifli bir yolculukla kolaylıkla gidebileceğiniz İstanbul’a yakın bu destinasyonlar;

Uçmakdere-Tekirdağ

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine bağlı eski bir Rum köyü olan Uçmakdere, eski yerleşim dokusunu ve yaşam kültürünü devam ettiriyor. İstanbul'a olan yakınlığı sayesinde çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Uçmakdere, Ganos Dağları'nın yeşili ve Marmara Denizi'nin mavisi eşliğinde ziyaretçilerine yöresel köy ürünleri ve köy yaşamıyla buluşmanın keyfini yaşatıyor. Uçmakdere’de yamaç paraşütü yapabilir, kendinizi mavi sulara bırakabilirsiniz.

Abant- Bolu

Özellikle İstanbul ve Ankara’da yaşayanlar için muhteşem bir hafta sonu kaçış rotası olan Abant, doğal güzellikleriyle misafirlerini kendine hayran bırakıyor. Yaz aylarında yemyeşil bir doğa ile konukları karşılayan Abant,göl kenarındaki yürüyüş parkurlarıyla da herkesin beğenisini kazanıyor.

Kıyıköy- Kırklareli

M.Ö. 500'lü yıllarda Lidyalıların kurduğu Kıyıköy, Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı bir kasaba. Kazandere ve Papuçdere’nin denize döküldüğü yerde, kayalıkların üzerine kurulu bu kasaba, yeşilin ve mavinin tüm renkleri misafirlerinin beğenisine sunuyor. İstanbul’a 3 saatlik uzaklıktaki bu eşsiz alan, kısa tatiller için oldukça ideal.

Sakarya-Acarlar Langozu

Türkiye'nin tek parça halindeki en büyük longozu olan Sakarya Acarlar Longozu, beyaz nilüferleri, endemik bitkileri, kuş çeşitliliğiyle turistlerini kendine çekiyor. Ahşap yürüyüş yolları, piknik alanları ve konaklama imkanlarıyla yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan Langozdeniz, göl, kumul ve orman ekosistemlerini bir arada barındırmasıyla beğeni topluyor.

Bartın-Amasra

Bartın’ın en sevilen sahil kasabası olan Amasra; plajları ve özellikle balık restoranlarıyla görenleri hayran bırakıyor. Sırtını dayadığı yemyeşil ormanların maviyle buluştuğu noktaya kurulan bu destinasyon kısa bayram tatili için oldukça ideal.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.