Michelin yaz kampanyasında son gün 30 haziran

Dünyanın en büyük lastik üreticisi Michelin, yetkili bayilerinden lastik satın alan müşterilerine 30 Haziran’a kadar, 400 TL’ye varan araç bakım ve servis fırsatı sunuyor.

22 Mayıs 2020 Cuma 02:24
Michelin yaz kampanyasında son gün 30 haziran






Michelin yaz kampanyasında son gün 30 haziran



Lastik sektöründe “uzun ömürlü performans’’ stratejisiyle ilk kilometreden son kilometreye kadar yüksek performans sunan teknolojiler tasarlayan Michelin’de, yaz kampanyasında son dönemece girildi. Michelin’den tek seferde dört adet ve üzeri binek, 4x4 veya hafif ticari araç için seçili yaz lastiklerinden alan müşteriler, 30 Haziran’a dek araç bakım ve servis fırsatından yararlanmış olacak.

Kampanya kapsamında, 15” yaz lastiği satın alan müşteriler yetkili bayi tarafından verilen hediye kart ile 250 TL’lik araç bakım ve servis indiriminden yararlanırken, 16’’ Michelin marka yaz lastiği satın alımlarında 300 TL ve 17’’ ve üstü yaz lastiği alımlarında ise 400 TL değerindeki indirimden faydalanmış olacak.

Lastik ve araç bakım hizmetlerinde fırsat

Kampanyaya katılan müşteriler rot-balans ayarı, sökme-takma, montaj, ön-arka lastik değişimi, lastik oteli, nitrojen gibi lastik servis hizmetlerinin yanı sıra yağ ve filtre değişimi, fren sistemi kontrolü, bakımı, silecek değişimi, akü değişimi, ön takım onarımı, klima gazı dolumu ve ilave lastik garantisi, cam tamiri gibi araç bakım hizmetlerinden faydalanabilecek.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.