15 Ekim'de  gerçek vaka sayısı mı demişler? 

Yine geç duydum tabiiii….Bakmazsam televizyona, olacağı da budur. 

Bir dakka yaaaa ...ama daha son turist evine dönmemişti, yiyecektik,içecektik, okulları tammaamen 
açacaktık, karpuz kesecektik ...ohooooo...

Yok yok kesin patron çıldırmış olmalı...

Yetmez ama ben açık arttırmayı 40 bin ile başlatıyorum.  Hadi hayırlısı bakalım yarına...

Daha da bir şeyler diyebilirim elbette ama yok  hiiiç bişey demiyorum. Nafile vakit kaybından başka bir işe yaramaz diye, belki elimle tuttuğum gözümle gördüğüm başka dertlere deva olabilirim  diye, belki  4 ayaklı ve de güzel gözlü 3-5 cana hayrım dokunur diye apolitiğim ben. Ben kafayı bunlara yormuyorum artık. Madem ki çocuklarını okula , kocayı işe yolladıktan sonra öğleye kadar uyuyup, sonra taytını, şişme yeleğini giyip, Range Rover'ıyla spor salonuna giden  platin saçlı o kadın ben değilim. O zaman düşünmüyorum. 
O politik olsun, O düşünsün. 
Bak korona bilmem ne diyoruz ama bir yandan da adamlar çatır çatır sahte içki içmekten ölüyor. İzmir olmuş 44,ben  bugün Bodrum’da 2 duydum. Nedenini niçinini hiiiç sorma tabi. 
Memlekette dertler bir değil ki… Hangi birini tutacaksın. Tutabiliyorsan doları tut  mesela  Neyse yani …Hedefimiz günü sağ kapatmak, belki  bir de benim için tatlı yemeden uyumak.
Yani maske, mesafe, hijyen, ya bismillah deyip her beladan korunamıyoruz.İstediğin kadar mütevazi yaşa….hep bi risk hep bi bişey...
2 hafta oldu sanırsam,  bir gün Ayça'cığımla evde öğlen yemek yedik ki  bir gün izin verirse ayrıca tanıtmak isterim Ayça’yı size. Çünkü yarım asırlık hayat tecrübemle diyebilirim ki  O kendi  hikayesinde başrol oynamış en güçlü en güzel kadınlardan biri..  

Neyse yemekten sonra yanımıza almadığımız üfürgeçli tüttürgeçlerimizi almak için atölyeye gittim. Bahçede  biraz eğleştim. Neyse çantamdan ilgili paketi çıkarttım aaaaa bi baktım ki masanın altında biri saklanıyor. Masanın altı zaten bi kalabalık, adam oraya nası sıkıştıysa artık...

Birkaç saniye durdum kaldım …merak işte… kim yaaa bu, bi eğilip baksam mı, yoksa  bakmasam mı... Derken yürüdüm gittim. Sonrası polis vs... iyi ki de bakmamışmışım…. Ama bunlar daha başlangıç dediler ya...oramdan vuruldum ben...

Bir de sırf aşk yüzünden ,hırs yüzünden, yada yanlış yerde,   yanlış zamanda, yanlış kişiyle olduğu için, ya da lanet olası bi evde istemsizce doğduğu için kim  vurdu ya giden, şiddet gören kız kardeşlerimiz var ya... Onlar daha bi çok yakıyor canımı... Kaç çocuğu varmış diye  bakıyorum önce…. Sonra kaç yaşındaymış....İçim büzülüyor.
Tamam yine laf lafı açıyor, kapatıyorum.
Bu gün Almanca’dan tercüme edilmiş bir tweet gördüm ve çok güldüm ağlanacak halimize. Diyor ki ‘’dün gece bir rüya gördüm. 2021 yazındayız.Yeni bir  bağırsak virüsü pandemiye yol açmış. Hepimiz pampers ler içine plajda oturuyoruz. Ve geçen sene maske ile o kadar da  kötü değilmiş diye düşünüyoruz."  
"Biliyorum ki eski normallerimize dönüp de eski dertlerimizden şikayet ettiğimiz güzel günler gelecek.’’ diyorum ve yine kendimi bitmek bilmez umutlarımdan öpüyorum.
Sevgiyle,
Bihter Bangı / Bodrum

Yani diyetisyenlerin şişman, evlilik danışmanlarının boşanmış, psikologların kafayı  sıyırmış olma ihtimalini normalleştirmiş insanlarız biz.  6 yıl tıp okuyan dr.Oetker’in msg li pudinglerine kasada para ödeyen memlekette benden kim ne bekleyebilir....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.