Abdüllatif Şener, CHP'den Sivas Milletvekili adayı oldu

AK Parti kurucularından 58. Hükümet ve 59. Hükümet'te Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı, olarak görev yapan Abdüllatif Şener, CHP listesinden milletvekili adayı oluyor..

20 Mayıs 2018 Pazar 14:25
Abdüllatif Şener, CHP'den Sivas Milletvekili adayı oldu






Abdüllatif Şener, CHP'den Sivas Milletvekili adayı oldu



Türk siyasetinde Türkiye Partisi, Fazilet Partisi ve AK Parti'de uzun yıllar siyaset yapan Abdüllatif Şener aktif politika hayatına CHP listelerinden yeniden dönüşünün sinyalini verdi. Şener 24 Haziran'da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olacağını açıkladı. Şener, "Muhtemelen bu seçimlerde milletvekili adayı olacağım. Ama şu anda partiler aday listelerini ilan etmedikleri için herhangi bir sürpriz ile karşılaşmak da mümkündür. Onun için başka bir açıklama yapmak doğru olmaz." dedi. 'Parti adını söylemiyorsunuz sanırım?' sorusu üzerine, "Hayır, Cumhuriyet Halk Partisi" yanıtını verdi.

24 Haziran seçimleri için geri sayım sürüyor. Cumhurbaşkanı adayları belli oldu, ancak 27. Dönem Milletvekilleri için partiler aday belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Partilerin vekil listelerini YSK'ya teslim etmeleri için son gün yarın. 

Daha önce Saadet Partisi ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olabileceği konuşulan Abdüllatif Şener'in adı milletvekilliği için de sıkça dillendiriliyor.

Şener, BBC Türkçe'ye açıklamalarda bulundu. 'Aday olacak mısınız?' sorusuna yanıt veren Şener, "Muhtemelen bu seçimlerde milletvekili adayı olacağım. Ama şu anda partiler aday listelerini ilan etmedikleri için herhangi bir sürpriz ile karşılaşmak da mümkündür. Onun için başka bir açıklama yapmak doğru olmaz." dedi.

Şener, 'Parti adını söylemiyorsunuz sanırım?' sorusu üzerine, "Hayır, Cumhuriyet Halk Partisi" yanıtını verdi. KAYNAK BBC TÜRKÇE

Anahtar Kelimeler:
ChpAbdüllatif Şener
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.