Af Yasası'nda son durum | MHP tasarıyı beklemeye aldı

Son dakika Af haberi, Devlet Bahçeli 24 Eylül 2018'de verdiğimiz ceza indirimi kanun teklifini beklemeye aldıklarını açıkladı. 

04 Aralık 2019 Çarşamba 18:03
Af Yasası'nda son durum | MHP tasarıyı beklemeye aldı






Af Yasası'nda son durum | MHP tasarıyı beklemeye aldı

Siyasi tartışmalara neden olan Af Yasa Tasarısı'nı TBMM'ye veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teklifi beklemeye aldıklarını duyurdu.MHP Lideri Devlet Bahçeli: Cumhurbaşkanı'nın Adalet Bakanı'na 6 suça asla indirim yapılmaması talimatı verdiği gazetelerde yer bulmuştur. MHP, Cumhurbaşkanı'nın kararına saygı duymaktadır. 
Bazı çevrelerin MHP'nin 6 suçla anılmasını yolunu açmaları ve hakkaniyetli değildir. Cumhur İttifakı çatısı altında tezat ve terslik yaşanmaması, konunun istismar edilmemesi için, ceza indirim kanun teklifimizi beklemeye alıyoruz. AK Parti 2. Yargı Paketi'ni TBMM'den geçirecek siyasal çoğunluğa sahiptir. Türk Milleti partimize yeterli destek ve milletvekili sayısını verdiği gün, ceza indirimiyle ilgili kanun teklifi için gereken her şey yapılacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.