Ak Parti ALTINTEL ile Kırklareli'nde iddialı hazırlanıyor

Kırklareli'nde vatandaşlar AK Parti'den milletvekili aday adayı olan işadamı Turhan Altıntel'e tam destek veriyorlar.

20 Mayıs 2018 Pazar 15:14
Ak Parti ALTINTEL ile Kırklareli'nde iddialı hazırlanıyor






Ak Parti ALTINTEL ile Kırklareli'nde iddialı hazırlanıyor

HABER: Kemal KAÇMAZ
Ak Parti kurulduğu günden bugüne her türlü bilgi, birikim ve desteğini fedakarca sunan, Kırklareli'nde 7'den 70'e herkesin tanıdığı, sevdiği ve saygı duyduğu bir ismin bu defa Kırklareli için herşeyini ortaya koyarak aday olması Kırklarelileri heyecanlandırdı.
BÜTÜN TABULAR DEĞİŞECEK
Iş adamı ve yönetici Turhan Altıntel'in 1. sıradan aday olarak gösterilmesi halinde bütün tabuların değişeceği ve diğer partilerden de oy alabilecek kapasitede olması sebebiyle Ak Parti'nin Kırklareli'nde şaha kalkacağı ve birden fazla vekil cıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.
EN GÜÇLÜ ADAY ALTINTEL
20'nin üzerinde milletvekili aday adaylığına başvurunun olduğu AK Parti'de en sağlam adayın Turhan Altıntel olduğunu söyleyen vatandaşlar ve Ak Partililer; Kırklareli ve ilçelerinden en çok oy alabilecek en güçlü aday olarak Turhan ALTINTEL olarak gözüküyor. Kendisi işadamı ve yönetici olarak en karizmatik kişiliğe sahip olmakla birlikte, halkında sevdiği bir şahsiyettir. Yeniliklerin ve değişimin öncüsü AK Parti'ye taze kan ve heyecan yaratacak olan Altıntel'in, AK Parti Genel Merkezi tarafından birinci sıradan aday gösterileceği şüphesizdir.
PARTİLİ PARTİSİZ HERKESİN GÖNLÜNDE
Gerek AK Partililerin gerekse vatandaşların ortak görüşü şu şekilde: "Kırklareli'nin öz çocuğu olan ve yıllardır siyasetin içinde olan sevilen sayılan bir kişiliği ile birlikte, Kırklareli'nin gelişmesine ve yatırımların gelmesi için çalışacak tek isimdir. Bugün Kırklareli'nde partili partisiz hiç bir ayrım yapmayan vatandaşlarını kucaklayan ve halkın gönlünde taht kuran bir kişiliğe sahiptir. AKP genel merkezi tarafından birinci sırada aday gösterilmesi halinde Kırklareli'nde memnuniyet yaratacaktır. Trakya'nın en güzide bir şehri olan Kırklareli ile çok daha güzel hizmetlere ve yeniliğe açık bir şehir olacağına inanıyoruz.
KIRKLARELİ'NDE TARİH YAZACAK TEK ADAY
Huzuru, güvenliği ve insanperverliği ile birlikte mutluluk veren bu ili daha güzel projelerle büyütüp ileriye taşıyacak olan Turhan Altıntel'in kazanması Kırklareli'nde bir tarih yazacaktır. Çünkü yılların verdiği yöneticilik tecrübesi ile yapılacak olan hizmetleri de çok iyi biliyor. Ve bunları da hayata geçirecek bir kimliğe sahiptir. Milletvekili halkın içinde yaşayan ve onların çok daha iyi dertlerini sorunlarını bilen insan olması o ilin kalkınmasını sağlar. Bugün bu kişiliğe sahip tek aday olarak Turhan Altıntel'in olması  yeterlidir. Senelerdir Bulgaristan'la sınır ticareti hayata geçirilemedi. Çünkü bu işi başaracak kapasitede milletvekili seçilenler bununla uğraşmadı. Oysa bugün Bulgaristan'la sınır ticaret kapısı açılsa Kırklareli o kadar daha zenginleşecektir. Bunu da hayata geçirecek olan tek isimdir. Ayrıca Kırklareli organize sanayisinin daha fazla büyümesi için pek çok yatırımcıyı da buraya çekecek kişiliğe sahiptir. Böyle olunca da Kırklareli'nde işsizlik sorunu kalmayacaktır. Vatandaşlar Kırklareli'ni temsilen daha önce seçilen milletvekillerinin Kırklareli'ne hiç bir varlığı olmamıştır. Halkın hiç bir derdine derman olmamıştır.  Bu yüzden vatandaşlar gerçek Kırklareli çocuğu olan Turhan Altintel'e tam destek verdiklerini söylediler."
Turhan ALTINTEL Kimdir ?
DOĞUM TARİHİ        : 30.06.1952
DOĞUM YERİ            : Kırklareli
MEDENİ HALİ            : Evli-iki erkek çocuk sahibi
İLETİŞİM TELEFON   : 0288 2144421
İLETİŞİM E-MAİL:  turhan.altintel@uzunlar.com.tr
EĞİTİM HAYATI   :
İlk Orta ve lise öğrenimimi Kırklareli‘nde tamamladım.

1974 yılında İstanbul İktisadi İlimler Fakültesini kazandım.1978 yılında İstanbul İktisadi İlimler Fakültesinden mezun oldum. Kırklareli sporda başlayan futbol yaşamımı İstanbul’da üniversite yıllarında Beşiktaş Futbol Kulübüne transfer olarak devam ettim.
TİCARİ HAYATI :
1978 Yılında kayınpederimin vefatı üzerine İstanbul'dan Kırklareli’ne dönerek kayın pederimin kurmuş olduğu UZUNLAR ZAHİRE VE TİC ŞİRKETİ ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devir aldım.
1981 yılında ticari hayatını yürütmekle beraber çeşitli dernek ve sosyal kurumlarda aktif olarak rol aldım.
1978-1981 yılları arasında üç yıl Kırklareli Spor Kulübünde Başkanlık görevini yaptım.
1979 Yılında Kırklareli Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı görevine daha sonra 3.dönem Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildim. Halen bu göreve devam etmekteyim.
1978 den günümüze kadar Otomotiv, Zahire, Sanayi, Üretim, Teknoloji, İnşaat, Gıda, Petrol ve Petrol ürünleri alanlarında Kırklareli ve Trakya olmak üzere  toplam 200 istihdam ve aktif 40.000 müşteri portföy ile Ticari hayatıma devam etmekteyim.
HALEN DEVAM EDEN GÖREVLERİ :
-Trakya Kalkınma Ajansı Yön. Kur. Başkalığı
-T.O.B.B Bünyesinde Konsey üyeliği
-T.O.B.B Üst Yönetimde 2.Yedek
-T.O.B.B İştiraki olan UMAT A.Ş ‘de Yönetim Kurulu Üyesi
-Kırklareli Tarım Platformu Başkanlığı
-K.İ.A.D Üyesi
-Uzunlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanlığı
-Kırklareli Üzüm Yetiştiriciler Birliği Başkan Yardımcılığı
-Kırklareli Üniversitesi Geliştirme Dernek Başkanlığı
HOBİLERİ: Spor , Seyahat , Müzik , Klasik Otomobiller
Son Güncelleme: 20.05.2018 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.