AKP'li vekile vatandaşın tepkisi sert oldu

Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bayramlaşma ziyaretine gelen AKP'li milletvekilleri Yücel Menekşe ve Mustafa Açıkgöz, beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. 

03 Mayıs 2022 Salı 20:06
AKP'li vekile vatandaşın tepkisi sert oldu






AKP'li vekile vatandaşın tepkisi sert oldu



Nevşehir'de AKP heyetinin Acıgöl’e yaptığı bayramlaşma ziyaretine kendisinin de 'davaya sevdalı' olduğunu söyleyen bir yurttaşın tepkisi damga vurdu.

AKP'li milletvekillerinin ilçede AKP İl Başkanı Ali Kemikkıran ile AKP'li Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ın da eşlik ettiği ziyareti sırasında bazı yurttaşlar, taleplerini iletmek isterken karşılaştıkları muameleye kızdı. 

Talebini dile getirmek isterken itildiğini belirten bir yurttaş, AKP'li milletvekillerine "Bu hareket nedir? Yıllardır bizde bu sevdadayız, sizden iyi sevdalıyız" diye tepki gösterdi. Yıllardır dile getirdikleri doğalgaz beklentilerinin bir türlü karşılanmaması nedeniyle de milletvekillerine tepki gösterildi.

Bu sırada milletvekillerinin tartışmadan uzak durma çabası dikkat çekerken AKP İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın "Bir kaygı, endişe olsa, eğer yapamayacak olsak buraya bu heyet komple gelmeyiz. Biz Allah için yapıyoruz” diyerek yurttaşı sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.

Anahtar Kelimeler:
AkpNevşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.