Anıtkabir'de Atatürk'e saygısızlık | Reis sloganları attılar

Atatürk düşmanlığını her fırsatta dile getirmekten çekinmeyenler, Zafer Bayramı'nın 101'nci yıl dönümü törenlerinde, Anıtkabir ziyaretine gelen Erdoğan için slogan atması tepkilere neden oldu.

30 Ağustos 2023 Çarşamba 15:44
Anıtkabir'de Atatürk'e saygısızlık | Reis sloganları attılar






Anıtkabir'de Atatürk'e saygısızlık | Reis sloganları attılar


AKP'liler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anıtkabir ziyaretini miting alanına çevirdi. Anıtkabir yakınlarına cami yapmaya hazırlananlar, Atatürk'ün manevi huzurunda 'Reis' diye slogan atması sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümünde Anıtkabir’deki törende AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Reis’ sloganları atıldı.


30 Ağustos Zafer Bayramı‘nın 101. yıl dönümünde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki protokol heyeti Anıtkabir’i ziyaret etti. 

Geçen yıl Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmî törende “Reis” ve “Dik dur eğilme, bu millet seninle” sloganı atılan Anıtkabir’de bu yıl da benzer görüntüler yaşandı.

Büyük Zafer’in 101. yılı kutlamaları kapsamında, Anıtkabir’de bir grup, ‘Reis’ sloganları attı ve Rabia işareti yaptı.

Erdoğan ise bu durumda el sallayarak karşılık verdi.

Anahtar Kelimeler:
AnıtkabirAnkara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.