Bahçeli: Milli irade ya iktidara devam demeli, veyahut da yıkıp atmalı (4)

DAVUTOĞLU YANLIŞ ARIYORSA SARAYA BAKMALI MHP Lideri Devlet Bahçeli Kütahya'dan sonra geldiği Eskişehir'de Odunpazarı Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Bilecik ve Kütahya'daki mitinglerde olduğu gibi Eskişehir'deki miting de şehitler...

21 Mayıs 2015 Perşembe 20:57
Bahçeli: Milli irade ya iktidara devam demeli, veyahut da yıkıp atmalı (4)






DAVUTOĞLU YANLIŞ ARIYORSA SARAYA BAKMALI
MHP Lideri Devlet Bahçeli Kütahya'dan sonra geldiği Eskişehir'de Odunpazarı Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Bilecik ve Kütahya'daki mitinglerde olduğu gibi Eskişehir'deki miting de şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra başladı. 10 bini aşkın kalabalığa hitaben konuşan Devlet Bahçeli, Eskişehir'de de Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yüklendi. "Başbakan diyor ki, eski Türkiye partilerinden oluşan dört yanlış tek bir doğru olan AKP'yi hedef alıyormuş. Yani tek doğru AKP'ymiş. Bu sakat mantık Eskişehir'de tutar mı?" diyen Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu marazi hesap Eskişehir'de kabul görür mü? Oysaki AKP baştan ayağa yanlıştır, yanlıştadır. Bunu en iyi sizler biliyorsunuz. Yönetemeyen iktidar yanlıştadır. Teslimiyetçi yönetim yanlıştadır. Hukuktan kaçan hükümet yanlış yapmıştır. Seviyesizlik ve ilkesiz kadrolar yanlışta yarıştadır. Sıfır sorundan herkesle soruna dönen dış politika yanlış çakılmıştır. Müslüman zulmüne taşeronluk yapan BOP eş başkanı yanlışa düşmüştür. İmralı canisi ile pazarlık yapan şerefsizler yanlışın ve yozlaşmanın kucağındadır. Hülasa, AKP'nin her şeyi yanlış, her sözü aldatmadır. Davutoğlu yanlış arıyorsa ya saraya bakmalı, ya da aynadaki akislerine başını çevirmelidir. Davutoğlu 4 yanlış görmek istiyorsa, kaçak ve karanlık saraya sığınan rüşvetçi bakanlara odaklanmalıdır. AKP 4 bin 568 günlük iktidarında her şeyi eline yüzüne gözüne bulaştırmıştır. Bölücülüğü meşrulaştırmış, yanlış yapmıştır. Açılım kılıfıyla yıkımı maskelemiş, yanlış yapmıştır. Helal bahanesiyle yolsuzluğu örtmüş, yanlış yapmıştır. Harama inançlarımızı alet etmiş, yanlış yapmıştır. Bitmeyen kalkınma masalları anlatmış, yanlış yapmıştır. Hukukun çivisini çıkarmış, yanlış yapmıştır. Ahlaka operasyon yapmış, yanlışa gömülmüştür. Çözüm diye çözülmeyi savunmuş, yanlışa düşmüştür. Devleti kilitlemiş, demokrasiyi zedelemiş, özgürlükleri zayıflatmış yanlışın dibine oturmuştur. Kaldı ki 17-25 Erdoğan yanlıştır. Serok Ahmet ise her şeyiyle yanlış bir isimdir. AKP 12 yıl 6 ay 4 gündür yanlış yoldadır. Bu partinin bir defa varlığı yanlış, iktidarda olması tamamen talihsizliktir."
26 MİLYON İNSANIMIZ KENDİNE YENİ BİR ELBİSE ALAMIYOR
Türkiye'de her doğan çocuğun borçla gözünü açtığını söyleyen Devlet Bahçeli, "44 milyon insanımız iki günde bir kap et yemeği yiyemiyor. 26 milyon insanımız kendine yeni bir elbise alamıyor, eskilerle idare ediyor. 58 milyon insanımız evinde mobilyasını değiştiremiyor. 61 milyon insanımız konut masraflarının altında eziliyor. 42 milyon insanımız borçlarını ödemekte zorlanıyor. 63 milyon insanımız evinden uzakta bir hafta tatil yapamıyor. Her doğan çocuk dünyaya borçla gözünü açıyor. Vatandaşlarımız kredi kartı batağında feryat ediyor. Mutfaklarda tencere kaynamıyor. Gençlerimiz işsizlikten kırılıyor, kadına şiddet, uyuşturucu, boşanmalar, ödenemeyen çekler, senetlerdeki patlamalar Eskişehir'in önünü kapatıyor. Türkiye'de doğru olan ne bırakılmıştır ki, Davutoğlu AKP'nin doğruluğundan bahsetmektedir?" dedi.
COP, GAZ, KELEPÇE, MAHKEME VE DAYAK AKP'NİN SEMBOLÜ HALİNE GELDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ak Parti hükümetlerini eleştirerek "AKP, bundan 12 yıl 6 ay 4 gün önce iktidara geldiğinde 3 Y ile yani yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edeceğini söylemişti. Soruyorum sizlere bugün geldiğimiz zaman diliminde yolsuzluklar ortadan kalkmış mıdır? Elbette ki hayır. Bırakınız ortadan kalkmasını, her sene katlanarak büyümüştür. Başbakan ve bakanlarının çocuklarıyla birlikte içinde çırpındıkları pislik çukurları oluşmuştur. Cop, gaz, kelepçe, mahkeme ve dayak AKP'nin sembolü haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
ŞİMDİ KEFEN SİYASETİ YAPIYORLAR
Eskişehirlilerin asla oyuna gelmeyeceğini ve kefen edebiyatına kanmayacaklarını ifade eden Devlet Bahçeli, "Şimdi de kefen siyaseti yapıyorlar. Ölmekten, şehadetten bahsediyorlar. Kaybedeceklerini anlayınca, yeni bir mağduriyet yoluna sapıyorlar. Ve yine yanlış yapıyorlar, yine çuvallıyorlar. Ne var ki, mağdur olan ne Erdoğan, ne Davutoğlu, ne de AKP kadrolarıdır. Mağdur Türkiye'dir, mağdur aziz milletimizdir, hakkı yenilen Eskişehir'dir. Eskişehir tuzağa düşmez. Eskişehir oyuna gelmez. Türkiye'yi kefenlemeye çalışan, inançlarımıza, kültürümüze, kardeşliğimize idam fermanı yazan işbirlikçilerin kefen edebiyatına asla kanmaz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.