• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Politika
  3. Bahçeli: Milli irade ya iktidara devam demeli, veyahut da yıkıp atmalı (4)
Politika
Yayınlanma: 21 Mayıs 2015 - 20:57

Bahçeli: Milli irade ya iktidara devam demeli, veyahut da yıkıp atmalı (4)

DAVUTOĞLU YANLIŞ ARIYORSA SARAYA BAKMALI MHP Lideri Devlet Bahçeli Kütahya'dan sonra geldiği Eskişehir'de Odunpazarı Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Bilecik ve Kütahya'daki mitinglerde olduğu gibi Eskişehir'deki miting de şehi

4 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bahçeli: Milli irade ya iktidara devam demeli, veyahut da yıkıp atmalı (4)
DAVUTOĞLU YANLIŞ ARIYORSA SARAYA BAKMALI
MHP Lideri Devlet Bahçeli Kütahya'dan sonra geldiği Eskişehir'de Odunpazarı Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Bilecik ve Kütahya'daki mitinglerde olduğu gibi Eskişehir'deki miting de şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra başladı. 10 bini aşkın kalabalığa hitaben konuşan Devlet Bahçeli, Eskişehir'de de Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yüklendi. "Başbakan diyor ki, eski Türkiye partilerinden oluşan dört yanlış tek bir doğru olan AKP'yi hedef alıyormuş. Yani tek doğru AKP'ymiş. Bu sakat mantık Eskişehir'de tutar mı?" diyen Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu marazi hesap Eskişehir'de kabul görür mü? Oysaki AKP baştan ayağa yanlıştır, yanlıştadır. Bunu en iyi sizler biliyorsunuz. Yönetemeyen iktidar yanlıştadır. Teslimiyetçi yönetim yanlıştadır. Hukuktan kaçan hükümet yanlış yapmıştır. Seviyesizlik ve ilkesiz kadrolar yanlışta yarıştadır. Sıfır sorundan herkesle soruna dönen dış politika yanlış çakılmıştır. Müslüman zulmüne taşeronluk yapan BOP eş başkanı yanlışa düşmüştür. İmralı canisi ile pazarlık yapan şerefsizler yanlışın ve yozlaşmanın kucağındadır. Hülasa, AKP'nin her şeyi yanlış, her sözü aldatmadır. Davutoğlu yanlış arıyorsa ya saraya bakmalı, ya da aynadaki akislerine başını çevirmelidir. Davutoğlu 4 yanlış görmek istiyorsa, kaçak ve karanlık saraya sığınan rüşvetçi bakanlara odaklanmalıdır. AKP 4 bin 568 günlük iktidarında her şeyi eline yüzüne gözüne bulaştırmıştır. Bölücülüğü meşrulaştırmış, yanlış yapmıştır. Açılım kılıfıyla yıkımı maskelemiş, yanlış yapmıştır. Helal bahanesiyle yolsuzluğu örtmüş, yanlış yapmıştır. Harama inançlarımızı alet etmiş, yanlış yapmıştır. Bitmeyen kalkınma masalları anlatmış, yanlış yapmıştır. Hukukun çivisini çıkarmış, yanlış yapmıştır. Ahlaka operasyon yapmış, yanlışa gömülmüştür. Çözüm diye çözülmeyi savunmuş, yanlışa düşmüştür. Devleti kilitlemiş, demokrasiyi zedelemiş, özgürlükleri zayıflatmış yanlışın dibine oturmuştur. Kaldı ki 17-25 Erdoğan yanlıştır. Serok Ahmet ise her şeyiyle yanlış bir isimdir. AKP 12 yıl 6 ay 4 gündür yanlış yoldadır. Bu partinin bir defa varlığı yanlış, iktidarda olması tamamen talihsizliktir."
26 MİLYON İNSANIMIZ KENDİNE YENİ BİR ELBİSE ALAMIYOR
Türkiye'de her doğan çocuğun borçla gözünü açtığını söyleyen Devlet Bahçeli, "44 milyon insanımız iki günde bir kap et yemeği yiyemiyor. 26 milyon insanımız kendine yeni bir elbise alamıyor, eskilerle idare ediyor. 58 milyon insanımız evinde mobilyasını değiştiremiyor. 61 milyon insanımız konut masraflarının altında eziliyor. 42 milyon insanımız borçlarını ödemekte zorlanıyor. 63 milyon insanımız evinden uzakta bir hafta tatil yapamıyor. Her doğan çocuk dünyaya borçla gözünü açıyor. Vatandaşlarımız kredi kartı batağında feryat ediyor. Mutfaklarda tencere kaynamıyor. Gençlerimiz işsizlikten kırılıyor, kadına şiddet, uyuşturucu, boşanmalar, ödenemeyen çekler, senetlerdeki patlamalar Eskişehir'in önünü kapatıyor. Türkiye'de doğru olan ne bırakılmıştır ki, Davutoğlu AKP'nin doğruluğundan bahsetmektedir?" dedi.
COP, GAZ, KELEPÇE, MAHKEME VE DAYAK AKP'NİN SEMBOLÜ HALİNE GELDİ
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ak Parti hükümetlerini eleştirerek "AKP, bundan 12 yıl 6 ay 4 gün önce iktidara geldiğinde 3 Y ile yani yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edeceğini söylemişti. Soruyorum sizlere bugün geldiğimiz zaman diliminde yolsuzluklar ortadan kalkmış mıdır? Elbette ki hayır. Bırakınız ortadan kalkmasını, her sene katlanarak büyümüştür. Başbakan ve bakanlarının çocuklarıyla birlikte içinde çırpındıkları pislik çukurları oluşmuştur. Cop, gaz, kelepçe, mahkeme ve dayak AKP'nin sembolü haline gelmiştir" ifadelerini kullandı.
ŞİMDİ KEFEN SİYASETİ YAPIYORLAR
Eskişehirlilerin asla oyuna gelmeyeceğini ve kefen edebiyatına kanmayacaklarını ifade eden Devlet Bahçeli, "Şimdi de kefen siyaseti yapıyorlar. Ölmekten, şehadetten bahsediyorlar. Kaybedeceklerini anlayınca, yeni bir mağduriyet yoluna sapıyorlar. Ve yine yanlış yapıyorlar, yine çuvallıyorlar. Ne var ki, mağdur olan ne Erdoğan, ne Davutoğlu, ne de AKP kadrolarıdır. Mağdur Türkiye'dir, mağdur aziz milletimizdir, hakkı yenilen Eskişehir'dir. Eskişehir tuzağa düşmez. Eskişehir oyuna gelmez. Türkiye'yi kefenlemeye çalışan, inançlarımıza, kültürümüze, kardeşliğimize idam fermanı yazan işbirlikçilerin kefen edebiyatına asla kanmaz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
ORC’den flaş seçim anketi: AKP düşüşte, CHP oylarını katlıyor!
ORC’den flaş seçim anketi: AKP düşüşte, CHP oylarını katlıyor!
ORC’den son seçim anket sonuçları geldi: Siyasi rekabet kızışıyor! İşte partilerin oy oranları
ORC’den son seçim anket sonuçları geldi: Siyasi rekabet kızışıyor! İşte partilerin oy oranları
SONAR’dan şok sonuç: Seçim yarışında büyük dalgalanma! CHP ile AKP arasındaki fark rekor seviyeye ulaştı
SONAR’dan şok sonuç: Seçim yarışında büyük dalgalanma! CHP ile AKP arasındaki fark rekor seviyeye ulaştı
Seçim kulisleri karıştı, Ankara’da tansiyon yükseliyor! Seçmen yön değiştiriyor: Erdoğan, ismi bile bilinmeyen adaylara karşı geride!
Seçim kulisleri karıştı, Ankara’da tansiyon yükseliyor! Seçmen yön değiştiriyor: Erdoğan, ismi bile bilinmeyen adaylara karşı geride!
Son Haberler
Ziraat’ten rekor kredi kampanyası: 75.000 TL anında hesaba geçiyor! Nakit ihtiyacı olanlara başvuru açıldı
Ziraat’ten rekor kredi kampanyası: 75.000 TL anında hesaba geçiyor!...
SGK uzmanı açıkladı: Asgari ücrette ara zam ve refah payı müjdesi geliyor
SGK uzmanı açıkladı: Asgari ücrette ara zam ve refah payı müjdesi...
Maaşını taşıyan kazanıyor: Emekliye bayram havası! Denizbank’tan 20 bin TL’lik promosyon bombası
Maaşını taşıyan kazanıyor: Emekliye bayram havası! Denizbank’tan...
Masmavi ve cam gibi: Sessizlik, berraklık ve eşsiz güzellik bir arada! Adını altın gibi parlayan kumlarıyla göreni mest ediyor
Masmavi ve cam gibi: Sessizlik, berraklık ve eşsiz güzellik bir arada!...
Çayın yanına şahane eşlikçi: Fırından taşacak kadar kabarıyor! Ağızda dağılan meyveli kek tarifi lezzet bombası
Çayın yanına şahane eşlikçi: Fırından taşacak kadar kabarıyor!...
Semih Saygıner, Hakan İncekara'ya elendi
Semih Saygıner, Hakan İncekara'ya elendi

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.