Bakan Kılıç: Türkiye'nin gelişmesi için yeni anayasanın yapılması gerekli

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da partisinin seçim çalışmalarını sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin gelişmesi için, yeni anayasanın mutlaka yapılması gerektiğini söyleyerek, 7 Haziran'da yapılacak...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 16:52
Bakan Kılıç: Türkiye'nin gelişmesi için yeni anayasanın yapılması gerekli






Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da partisinin seçim çalışmalarını sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye'nin gelişmesi için, yeni anayasanın mutlaka yapılması gerektiğini söyleyerek, 7 Haziran'da yapılacak seçimin bu nedenle büyük önem taşıdığını ifade etti.
Samsun Ak Parti birinci sıra adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan toplantıda sanayici ve tüccarlara hitap etti. 7 Haziran'da yapılacak seçimlerin Türkiye'nin önünü açacağını dile getiren Bakan Kılıç, "Türkiye'de güven ortamı var. Biz bu ortamı oluşturmak için çok büyük çabalar sarf ettik. Biz yaptıklarımızla konuşuyoruz. Zamanında Türkiye'de iktidara gelenler 3.5 sene dayanamadılar. Gitmek zorunda kaldılar. Biz 13 yıldır istikrarlı bir şekilde güven ortamında yolumuza devam ediyoruz. Bu yolculuğumuz, bu yürüyüşümüz, 2023'e, 2053'e ve 2071'e kadar devam edecek" diye konuştu.
Türkiye'nin gelişmesi için, yeni anayasanın mutlaka yapılmasını gerektiğine vurgu yapan Bakan Kılıç, "Bu nedenle 7 Haziran'da yapılacak seçimler büyük önem taşıyor. Zihniyetin değişmesi gerekiyor. Bizim hep beraber birlik içinde geleceğe yürümek için ülkemizi, ekonomimizi geliştirmek için çalışmamız gerekiyor ama şunu bilmek lazım. Türkiyemizin kökü, medeniyeti, gücü tarihimizden geliyor. Biz çok güçlü bir devlet geleneğine sahip bir milletiz. Bu yürüyüşümüze oradan aldığımız güçle devam etmemiz gerekiyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.