Bakan Yılmaz: Onlar için seçim dönemi vaat mevsimidir

MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Geçmişi unutursak gelecek yolumuzu iyi seçemeyiz. Bu bakımdan başkaları çok vaat eder. Onlar için seçim dönemi vaat mevsimdir. Ancak Ak Parti için seçim dönemi hesap verme dönemidir"dedi....

14 Mayıs 2015 Perşembe 00:53
Bakan Yılmaz: Onlar için seçim dönemi vaat mevsimidir






MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Geçmişi unutursak gelecek yolumuzu iyi seçemeyiz. Bu bakımdan başkaları çok vaat eder. Onlar için seçim dönemi vaat mevsimdir. Ancak Ak Parti için seçim dönemi hesap verme dönemidir"dedi.
7 Haziran'da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında Sivas'ın Yıldızeli ilçesine gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, ilçe girişinde partililer tarafından karşılandı. Daha sonra ilçede bulunan Ak Parti seçim bürosunun açılışına yapan Yılmaz, burada partililere hitap etti. Yılmaz, "7 Haziran seçimlerinde hemşehrilerim kararlarını verirken geçmişte yapılanları dikkate alacak, birde bizim dönemimizde yapılanları dikkate alacak. Bir kuyumcu terazisi hassasiyet ile tartacak. Bu millete kim daha iyi hizmet etti. Bu millete önümüzdeki dönemde kim daha iyi hizmet edebilir diye. Geçmişi unutursak gelecek yolumuzu iyi seçemeyiz. Doğru karar veremeyiz. Bu bakımdan başkaları çok vaat eder. Onlar için seçim dönemi vaat mevsimidir. Ancak Ak Parti için seçim dönemi hesap verme dönemidir. Soracaksınız 'Ne yaptınız da bizden oy istiyorsunuz' diye. Bize de soracaksınız 'Ne yüzle geldiniz, ne yaptınız da bizden oy istiyorsunuz' diye. Bizde dönüp diyeceğiz ki, Allah için sağlıkta, ulaşımda, eğitimde, toplu konutta yaptıklarımızı söyleyeceğiz. Köylere yaptıklarımızı anlatacağız. Ve size hesap vereceğiz. Diğerleri vaat edecek, ama yapamayacakları için vaatlerinin sınırı yok. Kuşları avlamak için saçılan yemler cömertlikten sayılmaz. Ak Parti gelmeden önce Türkiye ne durumdaydı. Şimdi ne durumda. Kim daha çok bu millete hizmet etmiştir. Onun bir kıyaslamasının yapılmasını istiyorum. Hepsi bu ülkenin yönetiminde koalisyonlar vasıtasıyla bulundular. 1992'de Türkiye'nin kişi başına düşen milli geliri 3 bin 600 dolardı. 10 yıl bu Türkiye'yi bütün bu partilerden olanlar yönetti. 2002 yılına geldiğimiz zaman milli gelir ne oldu. 3 bin 400 dolar. 3 bin 600 dolardan aldıkları milli geliri 3 bin 400 dolara düşürdüler. 10 yıl bu ülkeyi yönetip de sizi fakirleştirenleremi inanacaksınız"dedi.
Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra ilçe Tapu Müdürlüğü Konferans salonuna geçerek burada ilçe ve köy muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlarla yapılan görüşme sonrası Bakan Yılmaz ilçede bulunan esnafları gezerek 7 Haziran'da yapılacak seçimler için destek istedi.

FOTOĞRALI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.