Başbakan kim olacak?

Yeni hükümette kimler yer alacak?

11 Ağustos 2014 Pazartesi 05:49
Başbakan kim olacak?






Başbakan Erdoğan 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesinin ardından bugün Türkiye bu kilit sorunun cevabını arıyor.

Yüksek Seçim Kurulu'nun resmi açıklamasının ardından Recep Tayyip Erdoğan resmi olarak 12. Cumhurbaşkaı olarak Çankaya koltuğuna oturacak. Dün geceden bu yana seçim sonuçlarının netleşmesi ile birlikte AK Parti Genel Merkezi'nde hummalı saatler yaşanıyor.

Kulislerde en çok konuşulan konulardan biri de AK Parti Genel Başkanlığı'na kimin geleceği ve yeni hükümette kimlerin yer alacağı oldu.AK Parti kulislerinde Başbakan Erdoğan'ın Genel Başkanlık görevinden istifasının ardından kongreye kadar partiye Mehmet Ali Şahin'in başkanlık yapacağı partinin en güçlü isimlerinden Bülent Arınç'ın ise Başbkan Vekili olarak görev alacağı konuşuluyor. 

Bugün öğleden önce yapılacak AK Parti MKYK toplantısından olağnüstü kongreye gidilmesi yönünde bir karar çıkması bekleniyor.

Haber/iyigünler.net

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.