Başbakan, şehit ailelerini ziyaret etti

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte memleketi Konya'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü şehit Beyazıt Çeken ile Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Kemal Özata'nın ailelerini ziyaret edip,...

06 Eylül 2015 Pazar 19:40
Başbakan, şehit ailelerini ziyaret etti






BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte memleketi Konya'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü şehit Beyazıt Çeken ile Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Kemal Özata'nın ailelerini ziyaret edip, taziyede bulundu.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile birlikte, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde mücadele eden ve bugün saat 19.00'da Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena'da başlayacak olan Türkiye-Hollanda maçını izlemek için özel uçakla Konya'ya geldi. Davutoğlu, havalimanında Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve partililer tarafından karşılandı. Davutoğlu, ilk olarak Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi'nde 14 Ağustos günü arazi arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi altındayken 14 gün sonra şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Kemal Özata'nın ailesini ziyaret edip taziyede bulundu. Davutoğlu, şehit ailesinin evine gittiği sırada yolda otobüs durdurup, otobüs içinden parktaki çocuklara oyuncak dağıttı. 
Davutoğlu'nu, şehit babası Mehmet Özata ve ailesi kapıda karşıladı. Basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleşen ziyarette okunan duanın ardından Davutoğlu, başsağlığı diledikten sonra şehit ailesinin evinden ayrıldı.
Davutoğlu'nun ikinci adresi ise 10 Ağustos günü İstanbul Sultanbeyli’de Fatih Polis Merkezi’ne bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından olay yerinde inceleme yaparken, teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeken'in ailesi ziyaret etti. Burada basın mensupları site içine alınmadı. Davutoğlu, taziye ziyaretin ardından Türkiye- Hollanda maçının oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Torku Arena'ya geçti.
 FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.