CHP'li Selina Doğan, Sanki Alman milletvekili

Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkileri kopma noktasına getiren sözde soykırım onaylanmasına CHP'li milletvekili Selina Doğan'dan destek geldi.

04 Haziran 2016 Cumartesi 02:09
CHP'li Selina Doğan, Sanki Alman milletvekili






CHP'li Selina Doğan, Sanki Alman milletvekili

Alman parlamentosunda oylanan Ermeni soykırım iddialarına CHP'li vekilden destek geldi.. Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkileri kopma noktasına getiren sözde soykırım onaylanmasına CHP'li vekilden destek geldi. Alman Federal Meclisi'nin sözde "Ermeni soykırımı" tasarısına CHP'li Selina Doğan'dan skandal bir destek geldi.

Almanya’ya hak veren ve Türkiye’yi kötüleyen Doğan "Türkiye kafasını kuma gömmekten vazgeçmeli.

Erivan'la aynı yönü gösterdi

Bu tarz kıyımlar, zaten insanlığa karşı işlenen suçlardır" dedi. Türkiye'ye, tıpkı Erivan gibi, Uluslararası Ceza Mahkemesi'ni işaret eden Doğan "Meclis çatısı altında bir komisyon kurulmasını talep ediyoruz ama buna uygun bir zemin yok" iddiasında bulundu.
Son Güncelleme: 04.06.2016 02:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uzman 2020-09-20 02:21:49

Bu makale Selina Doğan ve onun gibilere verilebilecek en güzel cevaptır pek ünlü olmayan bir basın mensubu ve tarihçi cevap vermiş bence okunmalı ve sadece Selina Doğan değil Ermeni tarihçileri bu makaleye cevap vermeli buyurun makalenin linki: https://mersindebugun.com/sayin-milletvekili-dogana-acik-mektup-12508/