Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulası fotoğrafları belli oldu

Cumhurbaşkanlığı için yarışacak olan üç isim, fotoğraflarını YSK'ya teslim etti.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 08:27
Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulası fotoğrafları belli oldu






Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulası fotoğrafları belli oldu
Cumhurbaşkanı adaylarının oy pusulasında kullanılacak fotoğrafları belli oldu. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti)cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyah takım elbise ve beyaz gömlek giydiği ve kırmızı kravat kullandığı bir fotoğrafı Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’na sundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’ysa siyah takım elbise ve lacivert ve gri renklerinden oluşan kravat kullandı. İhsanoğlu ayrıca yuvarlak çerçeveli bir gözlükle objektiflerin karşısına geçti. Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) adayı Selahattin Demirtaş ise mavi tonlarını tercih etti. Mavi ceket ve beyaz gömlek giyen Demirtaş, mavi zemin üzerinde beyaz puantiyelerin yer aldığı bir kravat taktı. Adayların oy pusulasındaki sırası ise kura ile belirlenecek.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.