Cumhurbaşkanı Gül, yeni parti mi kurdu?

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeni bir siyasi parti kurdurduğu dedikoduları gazete sayfalarına taşınınca Köşk'ten yalanlama geldi

17 Temmuz 2014 Perşembe 10:52
Cumhurbaşkanı Gül, yeni parti mi kurdu?






Cumhurbaşkanı Gül, yeni parti mi kurdu?

Bu iddialar son aylarda önce fısıltı olarak siyasi kulislerde yer aldı. Geçtiğimiz günlerde kurulan Merkez Parti'nin arkasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve arkadaşlarının olduğu iddia edildi. Söz konusu iddialar yazıya dökülünce Cumhurbaşkanlığı Köşk'ünden bu konuda jet yalanlama geldi.

PARTİ KURMA DÜŞÜNCEM YOK

Cumhurbaşkanı Gül'ün söylediği iddia edilen "Kurucusu olduğum partiden partiden dışlandık" şeklindeki haberlere ilişkin Köşk'ten açıklama geldi

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün hiçbir zaman yeni bir parti kurma düşüncesinde olmadığı bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, bugün bir gazetede "Dışlandık / Gül de Anladı" başlıklarıyla yayımlanan haberin tümüyle gerçek dışı olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız, haberde iddia edilen konulara ilişkin düşüncelerini daha önce çeşitli vesilelerle kamuoyuyla paylaşmış, hiçbir zaman yeni bir parti kurma düşüncesinde olmamıştır" denildi.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.