• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Politika
  3. Davutoğlu paniği | Çavuşoğlu programını iptal etti, belediye çöp kamyonlarını gönderdi
Politika
Yayınlanma: 07 Mart 2020 - 13:21

Davutoğlu paniği | Çavuşoğlu programını iptal etti, belediye çöp kamyonlarını gönderdi

Partisinin il başkanlığı binasının açılış törenine katılmak için Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu için AK Parti yönetimi alarma geçti. 

8 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Davutoğlu paniği | Çavuşoğlu programını iptal etti, belediye çöp kamyonlarını gönderdi


Konya'da Ahmet Davutoğlu paniği | Belediye çöp kamyonlarını gönderdi


Binlerce araçlık konvoy, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu karşılamak için Konya'nın 100 KM dışında beklerken, AK Parti Genel Merkezi ve AKP il teşkilatı, ziyareti gölgelemek için harekete geçti. Genel Merkez, aynı gün iki ayrı bakanı Konya'ya gönderirken, Selçuklu Belediyesi, açılışı yapılacak olan binanın önünü çöp kamyonlarıyla adeta abluka altına aldı.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı açılışı öncesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin açılış alanına çöp kamyonu yolladığı iddia edildi. pic.twitter.com/jZnCOzmE7V

— Noluyor (@Noluyortv) March 7, 2020
Gelecek Partili vatandaşların gönderdiği çiçek ve çelenklerle şenlik yerine dönen Gelecek Partisi Konya İl başkanlığı önündeki çöp kamyonlarının bekleyişi devam ederken çevre il ve ilçelerden Davutoğlu'nun konuşmasını dinlemek için binlerce kişinin geldiği öğrenildi.

Partisinin il başkanlığı binasının açılış törenine katılmak için Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu için AK Parti yönetimi alarma geçti. 

Binlerce araçlık konvoy, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu karşılamak için Konya'nın 100 KM dışında beklerken, AK Parti Genel Merkezi ve AKP il teşkilatı, ziyareti gölgelemek için harekete geçti. Genel Merkez, aynı gün iki ayrı bakanı Konya'ya gönderirken, Selçuklu Belediyesi, açılışı yapılacak olan binanın önünü çöp kamyonlarıyla adeta abluka altına aldı. Gelecek Partili vatandaşların gönderdiği çiçek ve çelenklerle şenlik yerine dönen Gelecek Partisi Konya İl başkanlığı önündeki çöp kamyonlarının bekleyişi devam ederken çevre il ve ilçelerden Davutoğlu'nun konuşmasını dinlemek için binlerce kişinin geldiği öğrenildi.

ÇAVUŞOĞLU PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek il başkanlık binası açılış programına on binlerce Konyalının yanı sıra yurdun dört bir yanından akın akın insanlar gelirken Gelecek Partisi’nin programıyla aynı gün ve aynı saate konan AK Parti Selçuklu ilçe kongresinin de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımıyla gerçekleştirilmesi bekleniyordu.

Çavuşoğlu, kongreye katılımın yanı sıra sabah saatlerinde Konya’nın yerel gazetecileriyle bir araya geleceği ve başta İdlib meselesi olmak üzere birçok konuda açıklamalarda bulunacağı bir kahvaltı programı da tertip etmişti.

Konya’da yaşanan Gelecek Partisi hareketliliği ise Çavuşoğlu’nun programını bozdu. Kent girişinde binlerce kişinin Ahmet Davutoğlu’nu karşılaması ve on binlerce kişinin il başkanlığı önünde açılış programı için toplanmasının ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Konya programını iptal ederek kongreye de katılmama kararı aldı.

GELECEK PARTİLİ YETKİLİLER 'ŞAŞIRDIK MI? TABİ Kİ HAYIR'

Belediye bugün açılışı yapılacak olan Gelecek Partisi İl Başkanlığı binası önüne çöp kamyonlarını dizdi, aylardır tek bir bakanın uğradığı (Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk) Konya'ya iki bakan birden geldi. AK Partili belediyeler tüm çalışanlarının katılması için etkinlik üstüne etkinlik düzenliyor.

Tüm bunun tek bir nedeni var, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun Konya'da yapacağı töreni gölgede bırakmak..  

Konuyla ilgili olarak görüşünü aldığımız Gelecek Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ahmet Arslan 'Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin yoğun diplomatik baskı olduğu bir dönemde işini gücünü bırakıp AKP kongresine katılmak için gelmiş. Kendisi Antalyalı, sanırım görevlendirmeye kendisi de şaşırmıştır. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum'un da Konya ile tak bağı, eğitim gördüğü Selçuk Üniversitesi, Antalya ve Ankaralı bakanları Konya'da görmek AKP teşkilatı için övünç kaynağı olabilir, ancak bu kadar telaşa gerek yok, alt tarafı il binamızın açılışını yapıyoruz' dedi.

KONGRE TARİHİ SAATİ, GELECEK PARTİ AÇILIŞI İLE AYNI TARİH AYNI SAAT 

AKP Konya Selçuklu İlçe teşkilatı kongresi, Gelecek Partisi il teşkilatının açılış tarihi ile aynı gün ve saate denk getirildi. Kongreye katılmamasına rağmen, kurultay ile ilgili afişlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görselleri kullanılıyor. 

DAVUTOĞLU KONYA İL TEŞKİLATININ AÇILIŞINI YAPTI


Gelecek Partisi Konya il binasının açılışında konuşan Genel Başkan Ahmet Davutoğlu kurucu başkanı Hasan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.

Davutoğlu'nun konuşmasından önemli satırbaşları;

İrfanımızın hikmetimizin medeniyetimizin mayalandığı aziz Konya, candan aziz değerli hemşehrilerim, gelecek yolcuları gelecek gönüllüleri hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Güzel bir başlangıç. Allah'a hamd ediyoruz. Ama önce bir teşekkür bir şükran borcumuz var. Şükran borcumuz şehitlere. Buraya gelmeden önce şehitlerinizi ziyaret ettim. 

İkinci teşekkürüm, değerli hemşehrilerime. Bu sabah binlerce araçla bizi Kulu'da, Cihanbeyli ve Altınekin'de bizleri karşılayan hemşehrilyerime teşekkür ediyorum. Bu güzel faaliyeti tertipleyen, konya il teşkilatını kuran Konya İl teşkilatına ve Hasan bey kardeşime teşekkür ediyorum. Bu daha bir başlangıç. Bu heyacanla yola çıkanlar menzile ulaşır. 


Cemlerel düştü, ilk cemrede İstanbul İl başkanlığını açtık. Cemre havaya düşmüştü. Cemre suya düştüğünde Ankara il binamızı açtık. Çok şükür bugün cemre toprağa düştü, Konya il başkanlığı binamızı açıyoruz.


Görünen dağın ırağı yok, arkadaşlar Torosları gördük hedefe ulaşacağız.

Biz Konya'da büyüdük, manen ve madden konyanın evladıyız. Konya bizim için bir sığınak, daraldığımızda geldiğimiz yer.

Bizi Konya'dan dışlamak isteyenler, sesimizi kısmak isteyenler, Konya da bilsin ki Türkiye de bilsin ki, halk neredeyse biz orada olacağız, doğru neyse onu söyleyeceğiz.

Bir gelecek inşa etmek için yine yola çıkıyoruz Konya'da yola çıkıyoruz.

Bu sadece bir başlangıç. 1 kasım akşamı bir hedef göstermiştim milletimize, biz bu topraklara muhabbet tohumları ekmeye geldik. Biz Anadolu'nun çocukları çınar olacak muhabbet tohumları ekeceğiz.

Daha düne kadar 'Sayın Başbakanım' diye etrafımızda dolaşanlar bakın şimdi neler yapıyor, türlü engellemelerle tuzaklarla çirkin iftiralarla yarışıyorlar.

Üzülmeyin onlara yine selam vereceğiz. Kim ne derse desin siz sadrece doğru söz söyleyeceksinisz


Konyanın çocuğu Torosların oğlu dediğiniz bu kardeşinize şahit misiniz?

Yakınlarının. çevrelerinin ne Konyada ne de Türkiye'de rant peşinde koşmadığını şahitmisiniz?

Onlar hakaret ettiğinde sabırla beklediğine şahit misiniz?

Davutoğlu, konuşmasında Gelecek Partisi  teşkilat üyelerini de uyardı. Davutoğlu hakaret ve iftiralara maruz kalabileceklerini belirterek dikkatli ve sabırlı olmalarını istedi.

Neden Gelecek Partisi'ni kurma gerekçesi hissettik?

Bizim davamız yeni makamlar elde etme davası değildir. İnandığımız değerleri hakim kırma davasıdır ve bunu mutlaka gerkekleştireceğiz

2017 yılında referandumda neden 'Evet' demediğimiz için söylemedikleri kalmadı.

2 haziranda olduğu gibi yanlış gidenleri milletimizle paylaştık, bir manifesto yayınladık

Kutuplaştıran dilden milletin çok şikayeti var dedik.

Düşünce özgürlüğü önündeki yasakları kaldıralım dedik.

Yolsuzluğa karşı tedbir alın dedik, bu çark bu düzen sürmeyecek diyerek uyardık

Yöneticileri liyakat sahibi insanlardan seçin, bugün olduğu gibi yakınlardan seçmeyin dedik.

Memleketin aş iş derdi var işsizlik yüzde 24 genç işsizlik tedbir alın dedik.

Konyalı hemşerilerim çiftçiler 'yanıyoruz başbakanım' diyor TUİK rakamlarıyla oynamayın milletin yanan ateşini söndürün.

Memleketin bütün kaynakları ranta, AVM merkezlerine betona yönlendirildi, bunları yapmayın gelin sanayiye AR-GE'ye yatırım yapalım dedik.

Özellikle tarımda çok ciddi üretim düşüklükleri varsa ülke içinde üretimde büyük bir düşme varsa bunları durdurun dedik.

Milletin adalete güveni kalamdı, adaleti ihya edin dedik. Bir gün vahim bir suçlala tutuklananlar, daha sonra serbest bırakılıyor, ya da serbest bırakılanlar bir gün sonra yeniden tutuklanıyor. Adalet savruluyor dedik.

Dış politikada savruluyorlar bütün bu uyarıları yaptık onlar ise bize ihraç talebi ile cevap verdiler. 

Partiler size kaphatılabilir, ihraç edilelirsiniz. Milletin gönlünden ihraçc edilmedikten sonra ne gam..

Önümüzdeki ayda tüm illerimizde il başkanlarımızı atayacağız

35 ilde atamayı yaptık

Gelecek Partisi tabelasını Türkiye'nin her iline her ilçesine her beldesine asacağız, ne baskılar yaparlarsa yapsınlar bunu engelleyemeyecetkler. Biz bu engellerden geçmişte de yılmadık. 

Niçin geliyoruz?

Kimsenin dışlanmadığı, kimsenin tahrik edilmediği, herkesin özgürlüğünü doya doya yaşadığı bir Türkiye vaad ediyoruz.

Yasakların kalkacağı ve bir özgürlükler ülkesi inşaa etmeye geliyoruz

Adaleti inşaa etmek üzere, hukuk kurallarının herkesze eşit uygulandığı, Şeffaflığın hakim olduğu takiyyenin yapılmadığı bir Türkiye için geliyoruz.


Milletle beraber yürüyenler mutlaka çözüm bulacaklardır

Gençlere söz veriyoruz, torpille işe alınan mülakat sistemini tümüyle ortadan kaldıracağız.

Önümüzdeki günlerde ekonomik plan açıklayacağız

Cumhurbaşkanı'na ulaşamadık, telefona dahi çıkmadı.

Biz omuz omuza nice ateş çemberinden geçtik. Bu ülkenin derdine deva olacak hakkı söylemeyi devam edeceğiz.
 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
ORC’den flaş seçim anketi: AKP düşüşte, CHP oylarını katlıyor!
ORC’den flaş seçim anketi: AKP düşüşte, CHP oylarını katlıyor!
ORC’den son seçim anket sonuçları geldi: Siyasi rekabet kızışıyor! İşte partilerin oy oranları
ORC’den son seçim anket sonuçları geldi: Siyasi rekabet kızışıyor! İşte partilerin oy oranları
SONAR’dan şok sonuç: Seçim yarışında büyük dalgalanma! CHP ile AKP arasındaki fark rekor seviyeye ulaştı
SONAR’dan şok sonuç: Seçim yarışında büyük dalgalanma! CHP ile AKP arasındaki fark rekor seviyeye ulaştı
Seçim kulisleri karıştı, Ankara’da tansiyon yükseliyor! Seçmen yön değiştiriyor: Erdoğan, ismi bile bilinmeyen adaylara karşı geride!
Seçim kulisleri karıştı, Ankara’da tansiyon yükseliyor! Seçmen yön değiştiriyor: Erdoğan, ismi bile bilinmeyen adaylara karşı geride!
Son Haberler
Şehir efsanesi değil, gerçek: Şimdi tam zamanı! Ayda 6.470 TL’ye 2+1 daireler için dev kampanya başladı!
Şehir efsanesi değil, gerçek: Şimdi tam zamanı! Ayda 6.470 TL’ye...
Enerjide sürpriz gelişme: Kritik eşik aşıldı! Enerjiye Türkiye’den ezber bozan 30 milyar dolarlık rekor yatırım
Enerjide sürpriz gelişme: Kritik eşik aşıldı! Enerjiye Türkiye’den...
Transfer piyasasında deprem: Jose Mourinho düğmeye bastı! 50 milyon euroluk gol makinesi ile flaş anlaşma
Transfer piyasasında deprem: Jose Mourinho düğmeye bastı! 50 milyon...
Emekliye maddi destek yağmuru: Yeni dönem başlıyor! Tüm emeklilere 25 bin TL ek ödeme yolda!
Emekliye maddi destek yağmuru: Yeni dönem başlıyor! Tüm emeklilere...
SGK’dan flaş açıklama: Erken emeklilikte yeni dönem! 1994-2014 arası SSK girişi olanlara erken emeklilik yolu
SGK’dan flaş açıklama: Erken emeklilikte yeni dönem! 1994-2014 arası...
Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor'u ağırlıyor
Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor'u ağırlıyor

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.