Destici: Nasıl oluyor da adına zırhlı denen araçlar bir roketatarla, bir mayınla patlıyor?

Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, () - BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Nasıl oluyor da adına zırhlı denen araçlar bir roketatarla, bir mayınla patlıyor? Dünyanın hangi güçlü ülkesinde adı ne olursa olsun, gücü...

06 Eylül 2015 Pazar 16:53
Destici: Nasıl oluyor da adına zırhlı denen araçlar bir roketatarla, bir mayınla patlıyor?






Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, () - BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Nasıl oluyor da adına zırhlı denen araçlar bir roketatarla, bir mayınla patlıyor? Dünyanın hangi güçlü ülkesinde adı ne olursa olsun, gücü ne olursa olsun herhangi bir terör örgütü bırakın aynı gün 3- 5 yerde aynı anda saldırı yapmayı, bir ay içerisinde ikinci bir saldırıyı gerçekleştirebiliyor mu?" dedi.
Mustafa Destici Eskişehir'in merkez Karacaşehir Mahallesi'nde düzenlenen Yörük Şenlikleri'nde katıldı. Etkinlik öncesi basın mensuplarının soruların yanıtlayan Destici, vatan topraklarının bölücü tehditle karşı karşıya olduğunu söyledi. Her gün şehit verildiğini belirten Destici konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bugün de iki tane yiğit, kahraman özel harekat polisimiz şehit edildi, 3 tane yaralımız var. Tabi bizim anlamadığımız, ya da cevabını aradığımız soru şu; Nasıl oluyor da her gün geniş bir coğrafyada bu hain, bölücü, kalleş PKK aynı türden saldırılarla yani ya yola mayın döşeniyor, ya roketatarlarla zırhlı araçlara saldırılıyor, ya karakollar taranıyor, ya da yolları kesiyor? Usul aynı. Aynı yöntemle her gün onlarca saldırı yapılıyor ve her gün biz şehit veriyoruz. Yani bir kere bunun istihbarat bilgileri niye alınmıyor? Buna önlem, tedbir niye alınmıyor? Bu büyük Türk milletinin her bir ferdinin bu soruyu sorma ve cevabını istemeye hakkı vardır. İstismar diyerek, fırsatçılık diyerek bunların üstü örtülemez. En çok da bunu sormaya hakkı olanlar şehit ailelerimiz ve onların yakınlarıdır. Biz cevabını bekliyoruz. Nasıl oluyor da adına zırhlı denen araçlar bir roketatarla, bir mayınla patlıyor ve dünyanın hangi güçlü ülkesinde adı ne olursa olsun, gücü ne olursa olsun herhangi bir terör örgütü, bırakın aynı gün 3- 5 yerde aynı anda saldırı yapmayı bir ay içerisinde ikinci bir saldırıyı gerçekleştirebiliyor mu? Amerika'da, İngiltere'de ya da Fransa'da. Anında gerekli tedbirler alınıyor. İstihbarat çalışmaları yapılıyor ve anında yakalanıyorlar. Böylelikle gereken de hemen yapılıyor. Maalesef Türkiye'de bu yapılmadı ve yapılmıyor."
SEÇİM İTTİFAKI KONUSU
Önümüzdeki seçimlerde ittifak konusunu değerlendiren Destici, "Biz inşallah milletimizle ittifak yapacağız. Bize şu ana kadar gelmiş resmi anlamda bir seçim işbirliği teklifi yok. Bu anlamda bir teklif olursa da tabi kapılarımızı kapatmayız, oturur konuşuruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.