Destici: Zeytin Dalı Harekatı bölge temizlenene kadar devam etmeli

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Zeytin Dalı Harekatı, yılmadan, zafiyet göstermeden, bölge tam temizlenene kadar devam etmeli." dedi.

04 Şubat 2018 Pazar 19:14
Destici: Zeytin Dalı Harekatı bölge temizlenene kadar devam etmeli






ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Zeytin Dalı Harekatı, yılmadan, zafiyet göstermeden, bölge tam temizlenene kadar devam etmeli." ifadesini kullandı.

BBP'den yapılan açıklamaya göre, Destici, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği KKTC'de, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliğini ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Destici, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Afrin'in kuzeydoğusundaki Şeyh Horoz bölgesinde terör örgütleri mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen askerler için Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Destici, "Zeytin Dalı Harekatı yılmadan, zaafiyet göstermeden bölge tam temizlenene kadar devam etmeli." değerlendirmesinde bulundu.

Mustafa Destici, 2 günlük ziyareti kapsamında, eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı'yı da ziyaret etti.

Muhabir: Sefa Şahin

Son Güncelleme: 04.02.2018 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.