Erdoğan, Balıkesir mitingine iki kez ara verdi

Balıkesir'de halka hitap eden Başbakan Erdoğan, gelen iki önemli telefon nedeniyle konuşmasına ara vermek zorunda kaldı.

02 Ağustos 2014 Cumartesi 13:40
Erdoğan, Balıkesir mitingine iki kez ara verdi






Erdoğan, Balıkesir mitingine iki kez ara verdi

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir’de halka hitap ederken gelen iki önemli telefon yüzünden ara vermek zorunda kaldı. Erdoğan kendisini dinlemeye gelen vatanşalara hitap ederken saat 15:40 sıralarında kürsüye çıktıktan yaklaşık 20 dakika sonra izleyicilerden ‘müsaade’ isteyerek konuşmasını yarıda kesti. Yaklaşık 15 dakika kürsüden ayrı kalan Erdoğan saat 16:10 sıralarında yeniden kürsüye geldi.

İKİNCİ KEZ YARIDA KESTİ

Erdoğan “Birazdan ekrana getireceğim görüntüleri dikkatli izleyin” diyerek saat 16:15 sıralarında ikinci kez apar topar kürsüden ayrıldı. Bir süre miting alanındaki sinevizyondan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na ilişkin görüntüler izletildi. Erdoğan saat 16:20 sıralarında üçüncü kez kürsüye çıktı.

KONUŞMADAN SATIRBAŞLARI

İsrail dün sağlanan ateşkese uymadı. Bunlar kana doymaz. Ama o doyamadıkları kanda boğulacaklar. Çocuk kadın yaşlı demediler ölüm yağdırdılar. Dünya şu anda yüzlerce çocuk 1500 kişi öldükten sonra çok cılız şekilde ilgilenmeye başladı.

“ER YA DA GEÇ ÇIKACAK”

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Er ya da geç çıkacak. Uluslararası toplum artık İsrail’in bu soykırım sevdasının önüne geçmelidir. Bizim polisimiz İstanbul Taksim’de cam çerçeve kıran sokaktaki inşalara saldıran vandallara biber gazı ve tazyikli suyla karşılık verdiğinde batılı medya ayağa kalkıp günlerce bunu konuşuyordu.

ABD’YE SERT SÖZLER!

Ey ABD ey Avrupa sen de konuşuyordun. ABD, Avrupa şimdi neredesin? Çünkü bu başka bir türlü ittifak.
Şimdi bir tane askerleri esir alındı diye İsrail feryat ediyor. Sen onu konuşuyorsun da 1500 şehidin hesabını kim verecek. Seninki can da öbürküler patlıcan mı ya. Patlıcan mı?

“İSRAİL RAHATSIZ OLUYOR”

Biz bu soykırımı durdurmak istediğimizde İsrail bundan rahatsız oluyor. İstiyor ki Türkiye eskisi gibi sussun. Geçti o günler. Sadece İsrail değil içerden de birileri rahatsız oluyor.
Birden bire Türkmen kardeşlerimizi hatırladılar. Biz ne kadar Gazze için mücadele ediyorsak en az Gazze kadar hatta daha fazla Türkmen kardeşlerimizi için mücadele ediyoruz.
Biz Türkmenlere yardım etmek için uğraşırken Pensilvanya’nın uzantıları Adana’da tırlara saldırdı. Gitsinler bizi Suriye’deki, Irak’taki Türkmenlere sorsunlar.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.