Erdoğan, İBB meclis üyeleri ile buluştu

Yerel seçimlerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde meclis üyeliğine seçilen üyeler, AK Parti il merkezinde AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile bir araya geldi

21 Nisan 2019 Pazar 11:08
Erdoğan, İBB meclis üyeleri ile buluştu






Erdoğan, İBB meclis üyeleri ile buluştu


31 Mart yerel seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kaybeden AK Parti, yeni dönemde izlenecek politikaları belirlemek üzere İl Başkanlığı binasında toplandı. Toplantıya Erdoğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları ile toplantı gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutundan çıkarak, saat 14.30 sıralarında Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı'na geldi. Erdoğan'ı burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Binali Yıldırım, Mehmet Özhaseki, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ile ilçe belediye başkanları karşıladı. 

Erdoğan basına kapalı olarak, İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda seçim sonuçlarını değerlendirildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.